Skandāls: Ksenijas Sobčakas vīrs uz ielas piekāvis viņas iespējamo mīļāko, režisoru Bogomolovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas TV dīvas Ksenijas Sobčakas vīrs, aktieris Maksims Vitorgans pie viena no Maskavas restorāniem 21. janvārī sakāvās ar režisoru Konstantīnu Bogomolovu.

Noskaidrots, ka Vitorgans salauzis režisoram degunu. Kautiņa iemesls esot Vitorgana aizdomas par Sobčakas un Bogomolova iespējamo romānu, par ko tika ziņots arī iepriekš. 

Vitorgans esot ieradies restorānā Maskavas centrā, kur vakariņoja Bogomolovs. Abi vīrieši izgāja uz ielas, bet pēc tam Bogomolovs atgriezās jau ar lauztu degunu.

Līdz šim ir publicēti divi videonovērošanas kameru ieraksti, kuros var redzēt cīņu, lai gan nav skaidri saskatāmas vīriešu sejas.

Pēc tam, kad par notikušo kļuva zināms medijos, Bogomolovs sociālajos tīklos komentēja gūtās traumas – vīrietis atklāja, ka viņam ir salauzts deguns un gūta galvaskausa trauma.

“Lieliskie ārsti salaboja manu divās vietās lauzto degunu un salika galvaskausa kaulus vairāk vai mazāk pienācīgā stāvoklī, tāpēc spiediens ir normalizējies, un es jums piedāvāju apskatīt izcilu ārstu komandu...” rakstīja Bogomolovs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantin Bogomolov (@konbog75) on

Lai gan Vitorgans un Sobčaka nav komentējuši notikušo, TV dīva vien ievietoja fotogrāfiju, kurā neizskatās diez cik laimīga, rakstot, ka “vēlētos pagriezt laiku atpakaļ”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu