Roberto Meloni dalās patriotiskajās izjūtās par Latviju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dziedātāja Roberto Meloni grāmatas ''Piedzīvojumi virtuvē'' prezentācijas pasākums.
Dziedātāja Roberto Meloni grāmatas ''Piedzīvojumi virtuvē'' prezentācijas pasākums. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pašmāju TV personība un pasākumu vadītājs, itālis Roberto Meloni sociālajos tīklos izlēma ar cilvēkiem dalīties patriotiskajās izjūtās par Latviju, atklājot, cik daudz viņam šī valsts nozīmē. 

"Izskatās, ka viens no populārākajiem pēdējo dienu maršrutiem ir Berlīne-Rīga. Kad vakardien vērās durvis vaļā un es ieraudzīju Airbus A220-300 ar Latvijas karoga krāsām, ar uzrakstu "Latvia 100", mani pārņēma tāda, nu TĀĀĀDA dziļa lepnuma sajūta, kas man lika vēlreiz pārliecināties, ka es patiešām un no sirds mīlu Latviju un “piederu” savai otrai dzimtenei!

Un šī nav apmaksāta reklāma: es pat nedaudz padomāju, vai likt šo bildi, vai tomēr klusi priecāties un izbaudīt... Ziniet, es izlēmu to izdarīt publiski, jo mēs bieži mēdzam čīkstēt par sīkumiem, bet nemākam izcelt dzīves skaistos mirkļus! Un tas viss emociju virpulis notika tieši slavenajā #bluemonday (gada depresīvākajā dienā red.piez.). Paldies bet es izvēlos būt laimīgs un pateicīgs, un depresijai es saku NĒ! Lai mums iedvesmojoša diena!" rakstīja Meloni pie selfija, kurā pozē pie lidmašīnas ar Latvijas karoga krāsām. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu