Ceturtdienas horoskops: 24. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ķirzaka "bārdainais pūķis"
Ķirzaka "bārdainais pūķis" Foto: AP/Scanpix

Horoskops ceturtdienai, 24. janvārim.

AUNS Šodien atturies no sev raksturīgā spītīguma un straujuma, citādi vari iekulties attiecību problēmās, kā arī radīt finansiālus zaudējumus. Centies vērīgāk ieklausīties uzticamu līdzgaitnieku ieteikumos!

VĒRSIS Būsi sabiedrisks, diplomātisks, radīsi kopīgu valodu ar līdzcilvēkiem. Šis ir piemērots brīdis, lai pievērstos ar reklāmu, prezentācijām, publisku uzstāšanos saistītām lietām.

DVĪŅI Centies būt nesteidzīgāks, kārtojot ikdienišķos pienākumus, it sevišķi piesardzība jāievēro, ķeroties klāt grāmatvedības niansēm. Privātajā dzīvē iespējami patīkami notikumu pavērsieni.

VĒZIS Nebrīnies, ja nākas pilnībā mainīt paredzētos plānus. Jo prasmīgāk pielāgosies situācijai, jo mazāk būs sūdzību par rezultātu trūkumu. Labvēlīgs brīdis, lai veidotu lietišķu saikni ar ārzemēm.

LAUVA Var rasties sajūta, ka apstākļi ir burtiski sazvērējušies pret tevi, taču šādas domas būs maldīgas. Tev vienkārši vajadzēs saņemties, pārvarēt mirkļa vājumu, un viss ieies vēlamajās sliedēs.

JAUNAVA Šodien lieliski pratīsi rast kopīgu valodu ar apkārtējiem, risināt dažādas konfliktsituācijas. Nav izslēgts, atšķetināsi līdz šim āķīgos attiecību jautājumus. Darba lietās viss ritēs savu gaitu.

SVARI Neļauj šaubām, nedrošībai bremzēt profesionālos panākumus. Savā rīcībā centies vairot drosmi, izlēmīgumu un pašaizliedzību. Attiecībās ar otro pusīti būsi maigs un romantisks.

SKORPIONS Tev šobrīd vairāk sekmēsies individuālas aktivitātes. Droši vari pievērsties juridiskām lietām, pētīt finanšu rādītājus, pārdomāt turpmāko uzņēmuma darbības stratēģiju. Vakaru velti mīļotajam.

STRĒLNIEKS Pratīsi nekļūdīgi saskatīt no jauna radušās izaugsmes iespējas, taču izmantot tās var traucēt no tevis neatkarīgi apstākļi. Labums tāds, ka minētie šķēršļi būs pārvarami, tev tikai atliks pacensties!

MEŽĀZIS Tu spēsi prasmīgi organizēt savu laiku, tādējādi paspējot vairāk nekā ierasts. Šis brīdis var būt zīmīgāks ar privāto biznesu saistītajiem. Privātajā dzīvē nekļūsti pārlieku uzstājīgs vai ietiepīgs.

ŪDENSVĪRS Šodien vēlams atturēties no lielas garīgās piepūles, jo tava nervu sistēma var būt samērā jūtīga, viegli iedragājama. Mēģini rast laiku, ko veltīt tīkamām, pozitīvas emocijas izraisošām aktivitātēm.

ZIVIS Savā rīcībā centies būt izlēmīgāks un pie nepieciešamības, aktīvāk aizstāvi savas intereses. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu kārtot finansiālus jautājumus. Turpretim pēcpusdienā esi vērīgāks pie stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu