Kaspars Kambala atklāj, kāpēc izšķīries no līgavas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Kambala
Kaspars Kambala Foto: Ieva Lūka/LETA

Pērnā gada rudenī kļuva zināms, ka basketbolists Kaspars Kambala ir izšķīries no savas līgavas, Zanes Pertnikas-Gromovas, ar kuru bija kopā piecus gadus. Intervijā ar žurnālu “Ieva” sportists pastāstīja, kas vainojams attiecību iziršanā.

“Viens mainās, otrs ne, viens izaug, otrs ne. Būtu vēlams attīstīties abiem kopā. Acīmredzot mēs neattīstījāmies,” tā Kambala.

Viņš atklāja arī to, ka sācis jaunas attiecības, bet mīļoto vēlas pasargāt no sabiedrības uzmanības: “Šobrīd esmu saticis vienu foršu cilvēku un nedomāju par to, kā būs rītdien. Daru, kas man jādara, un dodu šim cilvēkam to, ko varu iedot. Varbūt kaut ko ievēlos, kā man gribētos, bet ne uz ko neieciklējos. Cenšos dot beznosacījumu mīlestību – nenopelt, nedusmoties, neko nepieprasīt.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are two sides to every story... #mylife #itslifestyle #riga #boxing

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What an ass... #jelgava #krekli

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning... #running #mylife #itslifestyle #riga #boxing

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

Kā jau ziņots, Kaspars Kambala 15. janvārī preses konferencē paziņoja, ka viņš 23. janvārī aizvadīs savas basketbolista karjeras atvadu maču.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu