Bļugers turpina mirdzēt AHL čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā atzīmējās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, punktus gūstot jau ceturto spēli pēc kārtas.

Tikmēr Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" viesos ar rezultātu 5:2 (2:0, 3:2, 0:0) pārspēja Bridžportas "Sound Tigers" vienību.

Bļugers mača ceturtajā minūtē palīdzēja komandas biedram atklāt cīņas rezultātu, bet 13.minūtē viņš pats guva vārtus, panākot 2:0. Otro reizi mačā viņš atzīmējās otrā perioda septītajā minūtē, kad vairākumā panāca 4:0.

Latvijas izlases uzbrucējs šajā mačā divas reizes meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Šosezon Bļugers 44 spēlēs guvis 20 vārtus un veicis 18 rezultatīvas piespēles, būdams "Penguins" rezultatīvākais spēlētājs. Viņš ieņem dalītu trešo vietu līgas labāko vārtu guvēju sarakstā un tikai par vieniem vārtiem atpaliek no savas AHL rezultatīvākās sezonas.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 47 punktiem 44 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 42 punktiem 42 mačos ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijā piektā ar 45 punktiem 43 mačos ir uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket", sestajā vietā ar 43 punktiem 40 spēlēs ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", bet pēdējo - astoto - vietu ar 40 punktiem 44 cīņās ieņem Belevilas "Senators", kur spēlē latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu