Reirs: Mana sirds tomēr paliks labklājības jomai (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Līdzšinējais labklājības ministrs un jaunais finanšu ministrs Jānis Reirs (JV) šorīt intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" atzina, ka, lai arī pēc izglītības ir finansists, viņa "sirds paliks labklājības jomai".

Uz jautājumu, vai viņa kļūšana par finanšu ministru pozitīvi atsauksies uz labklājības jomas finansējumu, Reirs atbildēja apstiprinoši.

"Vakar, atvadoties no Labklājības ministrijas darbiniekiem, neslēpu, ka, lai arī esmu pēc izglītības finansists, mana sirds ir palikusi labklājības jomā," teica Reirs.

"Tā ir labā ziņa labklājības nozarē," viņš piebilda.

»"Kas ilgi nāk, tas labi nāk!" Sociālo tīklu lietotāji apspriež jaunievēlēto valdību

Saeima 23. janvārī ar 61 balsi apstiprināja jauno valdību, kuru vadīs parlamenta vismazākās frakcijas - "Jaunās Vienotības" (JV) - politiķis Krišjānis Kariņš.

Pret Kariņa valdību nobalsoja 39 deputāti. Kariņa valdības apstiprināšanu vienbalsīgi atbalstīja visas koalīcijas frakcijas, izņemot "KPV LV". No "KPV LV" deputātiem valdības apstiprināšanu atbalstīja 11 deputāti, bet pret nobalsoja Iveta Benhena-Bēkena, Aldis Gobzems, Linda Liepiņa, Karina Sprūde un Didzis Šmits. Pret valdības apstiprināšanu balsoja arī Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un "Saskaņa".

Parlamentā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem bija nepieciešami trīs ar pus mēneši jeb 109 dienas, lai vienotos par valdību, un šis bija ilgākais valdības veidošanas periods kopš neatkarības atjaunošanas 1990.gadā.

Valdību veido piecu politisko spēku pārstāvji - "Jaunā Vienotība", Jaunā konservatīvā partija, "Attīstībai/Par", "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un "KPV LV".

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu