Četri tūristi no Čehijas fotografējas kaili Vecrīgā, viens no tiem nokārtojas Rātslaukumā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma video

Naktī uz trešdienu Doma laukumā kāda jautra četrotne nolēmusi uzņemt neaizmirstamus fotoattēlus. Laikā, kamēr kompānija tikai gatavojusies savam uznācienam, viņu virzienā jau pavērstas divas pilsētas videonovērošanas centra kameras, vēsta LNT raidījums Degpunktā

Bija redzams, ka vīrieši ir manāmā reibuma stāvoklī un viņi sāka atkailināties, kamēr vēl viens cits no viņu kompānijas sāka viņus fotografēt. Par šo pārkāpumu tika nodota informācija Centra pārvaldes patruļai.

Tomēr laikā, kamēr kārtības sargiem izdevās sasniegt Doma laukumu, kompānijai jau bija izdevies bez pēdām nozust kādā klusā šķērsielā, kurā nav uzstādītas kameras.

Pēc aptuveni 20 minūtēm video centra darbinieki šos pašus vīriešus pamanīja tuvojamies Rātslaukumam un nodeva informāciju policijas patruļai. Pa šo laiku viens no viņiem jau bija paspējis nokārtot savas dabiskās vajadzības sabiedriskā vietā.

Inspektori, sekojot videocentra darbinieku norādēm, Rātslaukumā sastapušies ar meklēto četrotni, taču Vecpilsētā ierastās iereibušās jauniešu kompānijas vietā viņu priekšā stājušies četri solīdi vīri labākajos gados. Jāteic gan, šajā vakarā viņi bija iedzēruši krietni pār mēru, un daži no sastaptajiem vien knapi spēja noturēties kājas.

Lai arī sākumā komunikācija nepavisam nav sekmējusies, drīz vien atklājies, ka apreibušie četri tūristi ir no Čehijas.

Vīri drīz vien sapratuši, kādēļ tad policija par viņiem tā ieinteresējusies, nožēlojuši izdarīto un skaidrojuši savu veikumu ar to, ka šovakar esot pēdējais vakars Rīgā un sanācis pāršaut pār strīpu ar alkoholu.

Tiesa, kungi esot domājuši, ka viņu izdarības Doma laukumā neviens neredz, līdz ar to tās nevienu arī nav aizskārušas. Diviem kungiem noformēts protokols par sīko huligānismu, kas katram izmaksājis 150 eiro, savukārt trešajam pārkāpējam, vīram kurš nevietā nokārtojies, noformēts 60 eiro vērts protokols.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu