Krievijas mediji: Malaizijas karalis šķiras no krievu skaistumkaralienes (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Laulība starp Malaizijas karali Muhammadu V un Krievijas modeli Oksanu Vojevodinu ir uz izjukšanas robežas, vēsta vairāki Krievijas izdevumi.

Kā ziņots, novembrī plašsaziņas līdzekļi vēstīja, ka 49 gadus vecais Muhammads V apprecējis 25 gadus veco Krievijas modeli Oksanu Vojevodinu, kas 2015. gadā ieguva titulu "Mis Maskava". Kāzas notika Barvihā, Piemaskavā. Janvāra sākumā monarhs paziņoja, ka atsakās no troņa, kas ir pirmais šāds gadījums šīs Dienvidaustrumāzijas valsts vēsturē.

Pēc konkrētā paziņojuma mediji metās ziņot, ka pāris gaida pirmo bērnu, jo tika pamanīti apmeklējam klīniku Vācijā, taču tagad Krievijas plašsaziņas līdzekļos parādījusies informācija, ka abu laulība ir izjukusi.

Lai gan pāra oficiālie pārstāvji līdz šim ziņas nav komentējuši, Vojevodinas tēvs, krievu ortopēdijas ķirurgs Andrejs Gorbatenko ziņoja: “Tas ir muļķīgi. Es nelasu internetu, bet būtu pirmais, kas zinātu, ja viņi patiešām šķirtos.”

Tādi Krievijas mediji kā Izvestia, Tolko Nikomu, Dni.ru, kā arī vairāki citi vēstīja, ka šobrīd tiek gatavoti dokumenti pāra šķiršanai, karalim grasoties Vojevodinu nosūtīt atpakaļ uz Krieviju.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu