Noskaidrots, kuras Zodiaka zīmes nespēj dzīvot viena bez otras (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Dažu Zodiaka zīmju savienības nav iespējams saraut, uzskata astrologi. Zemāk aprakstīti Zodiaka zīmju pāri, kuri nespēj viens bez otra dzīvot, vēsta "The Minds Journal". 

Lauva un Svari

Astrologi norāda, ka šis esot interesantākais Zodiaka zīmju pāris. Lepnais lauva, kuram patīk, ka to apbrīno, piesaista apburošos Svarus, kuriem patīk apbrīnot citus.

Šo Zodiaka zīmju pārstāvji ir spēcīgas personības. Tieši tas ir viņu pievilkšanās spēka noslēpums. 

Svari nereti ir privātīpašnieciski, kas var novest arī pie problēmām ar uzticību un uzticēšanos, taču Lauvu tas īpaši nesatrauks, lai gan citām Zodiaka zīmēm Lauvas neļautu tā rīkoties. 

Egoistiskie Lauvas lieliski papildina sabiedriskos un laipnos Svarus. Viņi vienmēr rūpējas viens par otru, uzskata astrologi. 

Tāpat Svari un Lauvas esot labi sarunbiedri, tāpēc viņiem par saskarsmes problēmām nav jāuztraucas.

Jaunava un Ūdensvīrs 

Jaunavas un Ūdensvīra savienība, kā norāda astrologi, esot ierakstīta zvaigznēs. Šo divu Zodiaka zīmju pārstāvji lūkojas nākotnē un cenšas to padarīt labāku. Jaunavas palīdz apkārtējiem ar savām rūpēm, bet Ūdensvīri - ar savām zināšanām un spēku. 

Ūdensvīriem patīk pamācīt citus, un tas reizēm var ļoti kaitināt Jaunavas, tomēr arī tas šo savienību nespēj izjaukt, uzskata astrologi. 

Jaunavām un Ūdensvīriem ir kopīgas intereses - patīk intelektuālas sarunas un jaunas idejas. 

Sarežģītās situācijās Jaunavas un Ūdensvīri darbojas kā saliedēta komanda un bieži nonāk pie identiska situācijas risinājuma. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu