Žakete uz kaila ķermeņa un spilgts grims: Kristena Stjuarte pārsteidz ar ekstravagantu izskatu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filmas "Krēsla" zvaigzne Kristena Stjuarte arvien biežāk pārsteidz fanus ar ekstravagantiem tēliem, samulsinot cilvēkus arī Parīzes modes nedēļā.

Šobrīd Francijas galvaspilsētā norisinās tradicionālā modes nedēļa, uz kuru ir ieradušās daudzas pasaules mēroga zvaigznes. 22. janvārī zīmols Chanel prezentēja savu jauno kolekciju, uz skati ierodoties tādām slavenībām kā Tildai Svinstonei, Farelam Viljamsam, Kristenai Stjuartei un daudzām citām.

Stjuarte piesaistīja klātesošo uzmanību ne vien ar to, ka ieradās uz skati bez savas mīļotās sievietes Sāras Dinkinas, bet arī ekstravagantā un izaicinošā tērpa dēļ. Stjuarte, kura ir Chanel radošā direktora Karla Lāgerfelda mūza, ieradās zīmola rudens-ziemas kolekcijas tērpā: tvīda žaketē, kas uzvilkta uz kaila torsa, un spīdīgās biksēs. Tēlu aktrise papildināja ar izaicinošu grimu – spilgtām acu ēnām un sarkanu lūpukrāsu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu