Piektdienas horoskops: 25. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops piektdienai, 25. janvārim.

AUNS Pabeidz iesāktās lietas, pārliecinies, ka padarītais atbilst iepriekš norunātajam, taču nesāc jaunus projektus! Šodien labāk atturies risināt juridiskus jautājumus, vairies apmeklēt valsts iestādes.

VĒRSIS Šobrīd var nākties tikt vaļā no sevi izsmēlušiem sakariem, ļaut savā dzīvē ienākt svaigām idejām, radošām vēsmām. Ieguvēji izrādīsies tie, kuri nebaidīsies pamēģināt ko radikāli jaunu.

DVĪŅI Tu nevēlēsies apstāties pie sasniegtā, enerģiski meklēsi jaunas izaugsmes iespējas. Pie tava apvāršņa var parādīties dzīvesgudri cilvēki, kuri palīdzēs saprast, uz kurieni tev turpmāk virzīties.

VĒZIS Nav izslēgts, saņemsi šķietami interesantu sadarbības piedāvājumu. Taču, pirms tam piekrīti, pārliecinies, ka esi pareizi izpratis darījuma nianses, neesi uzķēries uz prasmīgi izlikta slazda!

LAUVA Būsi labā garastāvoklī, spēsi iejusties kolektīvā, kā arī risināt lietišķa rakstura jautājumus. Centīgākie zīmes pārstāvji var uzlabot savus ienākumus, kā arī uzspodrināt profesionālo reputāciju.

JAUNAVA Pat ja piedzīvosi kādu neveiksmi, tā dos tev vērtīgas atziņas, mācību turpmākajam. Ja nepieciešams, droši vari ķerties klāt birokrātiskām lietām, kā arī tikt galā ar saimniecisko dzīves pusi.

SVARI Mācēsi rast nekļūdīgus risinājumus, esot saspringtās situācijās, tikt galā ar sadarbības partneru vai klientu untumiem. Šis ir piemērots brīdis, lai veiktu pārrunas ar augstākstāvošajiem, kārtotu naudas lietas.

SKORPIONS Daudz ko noteiks tas, vai apkārt tev ir vajadzīgie cilvēki. Tieši pareizas darba komandas izvēle var būt izšķirošs faktors tavai turpmākajai profesionālajai izaugsmei. Vakarā esi piesardzīgs pie stūres.

STRĒLNIEKS Kāds Strēlnieka zīmes pārstāvis var nonākt dilemmas priekšā, proti, sekot sirdsbalsij vai rīkoties saskaņā ar vēsu apdomu. Šoreiz priekšroku ieteicams dot iekšējām sajūtām, intuīcijai!

MEŽĀZIS Pateicoties savai neatlaidībai, mērķtiecīgumam, spēsi tikt galā gandrīz ar visu, ko dzīve tev piespēlēs. Šis var izrādīties īstais mirklis, kad risināt ne tikai sasāpējušus darba, bet arī privātās dzīves jautājumus.

ŪDENSVĪRS Rodoties jaunām idejām, centies tās kaut kur piefiksēt, jo jau tuvākajā nākotnē tas var izrādīties pat ļoti noderīgas. Ģimenes dzīvē no tevis var tikt prasīta lielāka atdeve, pievēršoties atvasīšu audzināšanai.

ZIVIS Esi apdomīgāks ar lietām, kuras apspried mazpazīstamu personu lokā. Šobrīd pareizāk atturēties no skaļiem komentāriem, vairāk uzmanības koncentrēt saviem tiešajiem darba pienākumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu