Jēkabpilī nelaimīgs mīlnieks dedzina šķūnīšus; draud pielaist uguni mīļotās dzīvokļa durvīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: AFP/LETA

Jēkabpilī ļaundaris nodedzinājis vairākus šķūņus, kurus ielenc vairākas daudzdzīvokļu mājas. Iedzīvotāji ziņo, ka uguni tiem esot pielaidis kāds dusmīgs mīlnieks, kuru atraidījusi sirdsdraudzene, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Janvāra darbdienas naktī pirms pusnakts Jēkabpils Pils rajona iedzīvotāji pamanīja, ka ar lielu liesmu, ieskauti dūmu mutulī, deg malkas šķūņi pagalma vidū.

Šķūņus ieskauj vairākas daudzdzīvokļu mājas, kurās dzīvo simtiem cilvēku. Šķūņus iedzīvotāji izmanto malkas glabāšanai.

Visvairāk cietuši daži šķūņi, tie pilnībā izdeguši. Iedzīvotājs Normunds stāsta, ka ieradušies ugunsdzēsēji, kuri ar ugunsnelaimi cīnījās vairākas stundas.

No viena šķūņa tika iznesti divi gāzes baloni. Ja tajos bija gāze un ja tie eksplodētu, sekas varēja būt nopietnas, teic Normunds.

Iedzīvotāji stāsta, ka mēnesi pirms šīs ugunsnelaimes, iespējams, tā pati persona esot centusies ieriebt bijušajai draudzenei, tomēr iedzīvotāji apturējuši degšanu saviem spēkiem.

Uzsākts kriminālprocess par ļaunprātīgu dedzināšanu, informē Valsts policijas Jēkabpils iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis.

Likumsargi ir informēti arī par iedzīvotāju "nelaimīgā mīlnieka" versiju, tomēr nesteidz tai pieslieties, jo neesot gana pierādījumu.

Aizdomās turamo pagaidām nav, teic Jēkabpils galvenais policists Januševskis.

Januševskis neatklāj, vai uz pārrunām iecirknī ir izsaukta iedzīvotāju pieminētā persona, ņemot vērā apkaimē dzīvojošo, tostarp bijušās draudzenes, pamatotās aizdomas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu