Timma un Strēlnieks rezultatīvākie "Olympiakos" zaudētā Eirolīgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: EPA/Scanpix

 Latviešu basketbolisti Jānis Timma un Jānis Strēlnieks ceturtdien guva attiecīgi 14 un 13 punktus, taču viņu pārstāvētā Grieķijas komanda Pirejas "Olympiakos" piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu ULEB Eirolīgas mačā.

"Olympiakos" izbraukumā ar rezultātu 75:90 piekāpās turnīra kopvērtējuma līderei Stambulas "Fenerbahce Beko" no Turcijas.

Timma ceturtdien aizvadīja savu otro rezultatīvāko ULEB Eirolīgas spēli šosezon. Viņš laukumā pavadītajās 23 minūtēs un 54 sekundēs grozā raidīja vienīgo divpunktnieku un četrus no septiņiem trejačiem. Tāpat latvieša kontā viena atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas un divas piezīmes, kas ļāva tikt pie desmit efektivitātes punktiem.

Tikmēr Strēlnieks šoreiz nospēlēja 23 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā divus no četriem divpunktniekiem, divus no četriem tālmetieniem un visus trīs "sodiņus". Aizsargs šajā cīņā atzīmējās arī ar četrām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm, vienu pārtvertu bumbu, divām piezīmēm un trim izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem, kas ļāva iegūt 18 efektivitātes punktus.

Abi latvieši šajā mačā bija "Olympiakos" rezultatīvākie basketbolisti.

Savukārt Stambulas vienībā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Ēriks Grīns.

Kopvērtējumā līderpozīcijā ar 18 uzvarām 20 spēlēs ir Stambulas "Fenerbahce Beko", kurai ar 15 panākumiem 19 cīņās seko Madrides "Real", bet tālāk ar 14 uzvarām ir Maskavas CSKA. Aiz pirmā trijnieka ar 13 panākumiem ir Stambulas "Anadolu Efes", kam ar 12 uzvarām seko Pirejas "Olympiakos", bet sesto vietu ar 11 panākumiem ieņem Barselonas "Lassa", ko pārstāv Rolands Šmits.

Tikmēr deviņi panākumi ir Minhenes "Bayern" un Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Kirolbet Baskonia" kontā, tām noslēdzot pirmo astoņnieku, bet pa astoņām uzvarām guvušas Daira Bertāna pārstāvētā Milānas "AX Armani Exchange Olimpia", Atēnu "Panathinaikos Opap", Telavivas "Maccabi FOX" un Kauņas "Žalgiris" komandas.

Savukārt Anžeja Pasečņika pārstāvētā Grankanārijas "Herbalife" ar sešām uzvarām ir 14.pozīcijā, bet Stambulas "Dariššafaka Tekfen", kur spēlē Žanis Peiners, tikusi pie diviem panākumiem, ieņemot pēdējo vietu 16 vienību konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu