Andris Kivičs komentē savu finansiālo situāciju: Madarai esmu regulāri devis naudu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen ažiotāžu izraisīja mūziķa un raidījuma "Rampas ugunis" bijušā vadītāja Andra Kiviča sievas Madaras Kivičas komentārs pie kāda no viņa Facebook ierakstiem, kurā mūziķa divu bērnu māmiņa lika noprast, ka Kivičs viņu finansiāli neatbalsta. Tagad gan mūziķis, kurš no ģimenes aizgāja pie sabiedrības dāmas Lienes Skulmes, meties sevi aizstāvēt. 

"Tā ir mūsu ģimenes iekšējā lieta. Varu pateikt to, ka esmu uzturējis šo ģimeni astoņus gadus. Kopš aizgāju no ģimenes, Madarai esmu regulāri devis naudu un arī turpināšu to darīt. Bet detaļās publiski neieslīgšu. Bija sarunāts viens maksājums, ko es neizdarīju, jo, esot Berlīnē, biju izslēdzis telefonu un vispār gribēju atpūsties. [..] Es vienmēr visu esmu maksājis. Astoņus gadus manā apgādībā ir bijuši četri cilvēki. Es esmu rukājis, vadot mēnesī 20 raidījumus, un spēlējis 20 koncertus mēnesī, lai varētu vienmēr visu nodrošināt un paralēli pierakstīt dziesmas," radušos situāciju žurnālam "Vakara Ziņas" komentē mūziķis.

Andris Kivičs uzsver, ka runas par to, ka viņš neuztur savus bērnus, neatbilst patiesībai, norādot, ka Madarai nevajag satraukties par atbalstu, jo viņa to saņems. 

Fotogalerija: Andra Kiviča uzstāšanās restorānā "Stargorod"

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu