Aleksandrs Sokolovs: Krāpšana uzlabo attiecības (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs publiskoja video, kurā dalās pārdomās par to, kādēļ "visi cilvēki attiecībās piekopj krāpšanu" un kādēļ tas attiecībām nākot pat par labu. Kā bilst fotogrāfs, cilvēki nevar būt uzticīgi un monogāmi, viņš arī plašāk paskaidro savus uzskatus.

"Kad cilvēks saka, ka viņš neiet pa kreisi, vai viņš melo, vai viņa laiks nav pienācis. Tāpēc par to, ka visi iet pa kreisi, es nešaubos, es to pieņemu kā faktu," stāsta Sokolovs. 

Atbildot uz to, kādēļ tad tā notiek, Sokolovs skaidro, ka jau pat pēc 10 gadu kopdzīves vīrietis un sieviete viens otru uzlūko kā brālis ar māsu, zūdot kaislei un iestājoties rutīnai.

Fotogrāfs gan neuzskata, ka krāpšana būtu vērtējama kā kaut kas slikts - tā notiekot, un tas vienkārši ir jāpieņem.

"Es tā padomāju, ka reta krāpšana pat uzlabo attiecības - iedomājies, aiziesi pa kreisi un parādīsies vainas sajūta. Kad ir vainas sajūta, tu vairs savam draugam nepārmetīsi, tu viņu nezāģēsi. Un, ja viņam ir tāda pati situācija, tad kopumā uzlabosies attiecības! Zāģēšana visu indē. Zinu, ka cilvēki, kuri to ik pa laikam dara, viņiem ir ļoti harmoniskas attiecības. Vienīgais, nedrīkst, lai par to kāds uzzinātu," viedoklī dalās Sokolovs, sniedzot padomus, kā veiksmīgi no otras pusītes noslēpt "iešanu pa kreisi". 

Tāpat fotogrāfs piebilst, ka daudz vieglāk jau uzreiz ir domāt, ka otra pusīte varētu krāpt, nevis līdz pēdējam ticēt, ka otrs ir uzticīgs. 

"Es vispār uzskatu, ka dzīvē var uzticēties tikai vienam cilvēkam - sev pašam. Nevar taču kontrolēt, ko otrs cilvēks domā, ar ko viņš ir," tā Sokolovs. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu