Majone: Esmu hokejists, taču mūzikai ir liela nozīme manā dzīvē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas hokeja komandas Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Majone pēc dalības Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Visu Zvaigžņu spēlē kļuva īpaši populārs, pateicoties savam muzikālajam uznācienam. Hokejists atzinis, ka mūzika spēlē ļoti nozīmīgu lomu viņa dzīvē, vēsta KHL mājaslapa. 

28 gadus vecais "Dinamo" aizsargs ar savu performanci pārsteidza daudzus hokeja līdzjutējus. Majone izpildīja grupas "The Lumineers" dziesmu "Ho hey". 

Hokejists pats atzinis, ka mūzikai viņa dzīvē ir ļoti liela nozīme, taču viņš saprot to, ka pēc profesijas ir hokejists. 

"Vēlējos izdarīt kaut ko savādāku, lai izklaidētu skatītājus. Šim izpildījumam gatavojos 2 nedēļas, taču nebiju gaidījis, ka līdzjutējiem tas patiks tik ļoti. Esmu tikai hokejists, taču prieks, ka izdevās iepriecināt visus sanākušos arī ar muzikālu izpildījumu. Hokejs manā dzīvē ir ļoti svarīgs, taču tāpat arī mūzika," atzinis Majone.  

Rīgas komandas hokejists atzinis arī, ka piedalīšanās Visu Zvaigžņu spēlē ir bijis liels pagodinājums. "Tas bija liels gods un gandarījums. Mēs visi uz laukuma dalījām mīlestību pret hokeju. Pateicos visiem, kuri bija iesaistīti šī lieliskā pasākuma tapšanā. Protams, ka domājām par hokeju visu laiku, taču atlika laiks arī atpūsties un izpriecāties uz laukuma," izteicies hokejists.

Šosezon Rīgas "Dinamo" komandas kreklā Majone ir aizvadījis 49 spēles, kuru laikā paspējis sakrāt 39 punktus (10+29). 

Rietumu konferences turnīra tabulā ar 52 punktiem 53 mačos Rīgas "Dinamo" ieņem 9. vietu, par vienu punktu atpaliekot no "play-off" zonā esošā HK "Soči".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu