Sestdienas horoskops: 26. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Horoskops sestdienai, 26. janvārim.

AUNS Nedēļas nogali labprāt iesāksi, ar kāda izklaides pasākuma apmeklēšanu. Nav izslēgts, to darīsi draugu kompānijā. Šobrīd piedzīvotais ļaus smelties bezrūpīgas, jautras emocijas.

VĒRSIS Otrā pusīte var nebūt omā, kas nedaudz apgrūtinās savstarpējo sapratni. Iespējams, nolemsiet dienu pavadīt katrs savā nodabā. Tev zvaigznes iesaka pievērsties sevis sakopšanai, labsajūtas veicināšanai.

DVĪŅI Piemērots brīdis, lai dotos nelielā izbraukumā, tā teikt, izvēdināt galvu no ikdienas uztraukumiem. Ja tomēr nolem dienu pavadīt mājās, nebūtu slikti paveikt nelielus mājokļa uzkopšanas darbus.

VĒZIS Brīvdiena var paiet ļoti rosīgā garā. Būsi apņēmības pilns paveikt saimnieciskos darbus, varbūt pat atrisināt dažu labu profesionālo jautājumu. Saskarsmē ar mīļoto var parādīties nelielas nesaskaņas.

LAUVA Interesants un satraucošs brīdis no attiecību viedokļa, jo īpaši to var izjust tās Lauvas, kuras nesen iepazinušās. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu veikt lielākus pirkumus. Šodien atturies no alkohola.

JAUNAVA Tu alksi pēc ciešāka kontakta ar atvasītēm, izrādīsi lielāku interesi par viņu dzīvē notiekošo. Nav izslēgts, kopīgi ļausieties aizraujošam vaļaspriekam, pavadīsiet laiku patiesi atklātās sarunās.

SVARI Nesaskaņas ar mājiniekiem var radīt pārlieku dažādais skatījums uz naudas pielietojumu. Der apzināties, ka mīļotais šoreiz var izrādīt neraksturīgu ietiepīgumu, par katru cenu, paliekot pie sava.

SKORPIONS Esi iejūtīgāks pret mājiniekiem, atturies no viņu kritizēšanas, pamācīšanas. Šis ir brīdis, kuru zvaigznes iesaka veltīt garīgajai attīstībai, iekšējā līdzsvara veicināšanai.

STRĒLNIEKS It visā izpaudīsi azartisku, enerģisku nostāju. Šodien droši vari veltīt laiku radošām, sabiedriskām lietām. Tu lieliski sapratīsies ar pretējo dzimumu, izsauksi simpātijas un apbrīnu.

MEŽĀZIS Pacenties vērīgāk ieklausīties laulātā ieteikumos un neļauties uzskatam, ka vienmēr pats labāk zini atbildes uz visiem jautājumiem. Šī diena ir kā radīta, lai veltītu laiku attiecību peripetijām.

ŪDENSVĪRS Ja esi nolēmis tikt vaļā, no kāda kaitīga ieraduma, veltīt laiku savas fiziskās formas uzlabošanai, tad zini, ka šis ir īstais brīdis tam! Saskarsmē ar mīļoto nekļūsti pārlieku strikts, uzstājīgs.

ZIVIS Vēlēsies iepriecināt mājiniekus, sagādāt viņiem nelielu pārsteigumu. Iespējams, tas būs kāda kulinārijas brīnuma formā, kuru celsi galdā jau dienas pirmajā pusē. Vakars piederēs tev un mīļotajam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu