Svētdienas horoskops: 27. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Divkupru kamielis Rīgas Zooloģiskajā dārzā.
Divkupru kamielis Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Horoskops svētdienai, 27. janvārim.

AUNS Tevī var pastiprināties straujums, vēlme visu risināt tūlīt un tagad. Taču panākumus sola tieši nesteidzīga un apdomīga rīcība. Ir vērts ieklausīties gados vecāku ģimenes locekļu ieteikumos.

VĒRSIS Radīsi jaunas idejas, kā uzlabot savu materiālo stāvokli. Savā apņēmībā būsi ļoti kaislīgs un neatlaidīgs. Arī mājinieki var sniegt zināmu atbalstu, praktiskas idejas, kā labāk sasniegt tevis kāroto.

DVĪŅI Diena tev paskries nemanot, jo nemitīgi atradīsi, ar ko nodarbināt savu prātu. Ja esi saistīts ar mākslas sfēru, var gadīties pēkšņi iedvesmas uzplūdi, kuri ļaus radīt interesantus un paliekošus darbus.

VĒZIS Pašam būs grūti saprast, ko vēlies darīt, jo no vienas puses alksi piedzīvojumus, savukārt no otras puses vēlēsies atturēties no liekiem tēriņiem. Šoreiz zvaigznes iesaka ļauties mirkļa iegribām, baudīt dzīvi.

LAUVA Būsi noskaņots lustēties, baudīt radošu cilvēku sabiedrību. Iespējams, tavs nams kļūs par sava veida domubiedru saieta vietu. Šodien gūtās emocijas, kalpos kā lielisks stimuls turpmākajām aktivitātēm.

JAUNAVA Tev gribēsies paplašinās savus zināšanu apvāršņus. Daudz ko vērtīgu spēsi atrast interneta dzīlēs. Saskarsmē ar mīļoto būsi nedaudz noslēgtāks nekā ierasts, tieksies vairāk laika pavadīt vienatnē.

SVARI Līdz pēcpusdienai labāk velti laiku mājas lietām, mīļotajam cilvēkam. Varbūt ir īstais brīdis izrunāties ar otro pusīti, tikt skaidrībā par kopīgajiem nākotnes plāniem. Dienas otrā puse radošām lietām.

SKORPIONS Droši vari ļauties slinkuma uzplūdam un pavadīt brīžus laiskā garā. Varbūt tieši tas tev būs nepieciešams, pirms atkal aktīvi mesties iekšā nebeidzamajos darba pienākumos!

STRĒLNIEKS Centies nesaspringt par profesionālajiem jautājumiem un baudīt brīvdienu. Ja ir iespēja, pievērsies fiziskām aktivitātēm, dodoties garākā pastaigā gar jūru vai ļaujies pirts procedūrām.

MEŽĀZIS Labprāt ļausies nesteidzīgai un mājīgai atpūtai, taču mīļotais vēlēsies būt cilvēkos, kā nākas iztrakoties. Lai nerastos savstarpējas domstarpības, varbūt pavadiet dienu katrs pēc saviem ieskatiem.

ŪDENSVĪRS Šobrīd nebūtu vēlams cilāt sasāpējušus attiecību jautājumus. Labāk kopdzīvē ar mīļoto centies veicināt dzīvesprieku un bezrūpību. Varbūt ļaujieties kāda kultūras pasākuma apmeklēšanai.

ZIVIS Velti laiku sev, sava imidža izkopšanai, labsajūtas veicināšanai. Ja vēlies, droši vari izmantot skaistumkopšanas salona pakalpojumus vai doties nelielā šopinga tūrē pa veikaliem. Tu labi sapratīsies ar atvasītēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu