"Novilktām biksēm pielēcu kājās!" Austrālijā sievieti sakož podā ielīdusi čūska (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pitons; ilustratīvs foto.
Pitons; ilustratīvs foto. Foto: AFP / Scanpix

Kāda sieviete Austrālijā "pielēkusi no poda" pēc tam, kad viņu sakodusi čūska - atsaucoties uz reptiļu dresētāju, vēsta raidorganizācija BBC.

59 gadus vecā Helēna Ričardsa saņēma čūskas kodumu, otrdien viesojoties pie paziņas Brisbenā.

Kodums nebija indīgs, iegūtas tikai nelielas brūces, jo uzbrucējs bija 1,5 metrus garš pitons.

Sieviete atceras, ka sajutusi "pēkšņu pieskārienu".

"Novilktām biksēm es pielēcu kājās un pagriezos, ieraudzīdama, kā man šķita, bruņurupuci nozūdam atpakaļ podā," viņa pastāstīja laikrakstam "The Courier Mail".

Brūces viņa apstrādāja ar dezinficējošu līdzekli. 

Ar čūsku tika galā dresētāja Džasmīna Zelenija, kura pastāstīja, ka karstajā laikā čūskas bieži meklē glābiņu tualetes podos.

Šīs sugas pitoni cilvēkam nav indīgi, teica dresētāja, un tie bieži sastopami Austrālijas austrumpiekrastē.

"Par nelaimi, čūskas izeja [no poda] tika slēgta un, Helēnai apsēžoties, tā tika izbiedēta, un aiz bailēm tā kļuva agresīva," pastāstīja Zelenija.

"Kad nokļuvu notikumu vietā, viņa jau bija čūsku sagūstījusi un nomierinājusi. Helēna tika galā ar situāciju kā īsts meistars."

Austrālijā jau otro nedēļu valda liels karstums un pārspēti daudzi temperatūras rekordi. No tā cieš daudzi savvaļas dzīvnieki un jau ziņots par mirušiem zirgiem, sikspārņiem un zivīm.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu