Trīs Zodiaka zīmes, kas šogad varētu atgriezties pie bijušajiem mīļotajiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Astroloģija
Astroloģija Foto: Pixabay

2019. gads būs pārsteigumu pilns visiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem, taču, kā vēsta portāls "Postimees", atsaucoties uz astrologu prognozēm, trīs Zodiaka zīmēm par vienu no pārsteigumiem šogad var kļūt atgriešanās pie bijušā partnera. 

Vēzis

Vēži meklē stabilitāti un balansu attiecībās, norāda astrologi un piebilst, ka Vēži ir visemocionālākie Zodiaka zīmju vidū. Kad tiem nodara sāpes, tie ļoti ilgi dziedē brūces. Tomēr arī Vēži prot piedot un gaidīt.

Tieši tāpēc ir liela iespēja, ka bijusī otrā pusīte atkal var cerēt uz vietu Vēža dzīvē.

Tomēr Vēzim noteikti jāpārliecinās, ka arī bijušais partneris vēlas strādāt ar sevi un vairs nepieļaut iepriekš pieļautās kļūdas, kas pagātnē veicinājušas šķiršanos. 

Mežāzis 

Mežāži nereti atver savu sirdi. Pat neraugoties uz bagāto, tomēr ne vienmēr patīkamo dzīves pieredzi. Mežāži ir piedzīvojuši daudz sāpju un sēru, norāda astrologi. 

Tomēr Mežāži ir gatavi strādāt pie tā, lai uzlabotu situāciju.

Tieši tas dod cerību bijušajai otrajai pusei atgriezties Mežāža dzīvē, ar noteikumu, ka Mežāzis pats būs situācijas noteicējs. 

Zivis 

Zivis ir nogurušas nest uz pleciem visu savu emocionālo bagāžu. Bet sirdī turēt negatīvās emocijas un sāpes - tas nav vieglākais uzdevums, norāda astrologi. Tas viss kopā veicina izdegšanu. Tāpēc Zivis varētu vēlēties atgriezties pie bijušā partnera.

Ja šāda vēlme ir, varētu palīdzēt atklātība, vēlēšanās un gatavība to darīt. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu