Dīvāna eksperti par "Supernova 2019": "Man sajūta, ka šogad netiksim Eirovīzijas finālā" (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 26. janvārī, sākās cīņa par ceļazīmi uz Eirovīzijas dziesmu konkursu. Lai arī “Supernova 2019” skatītāji tiek aicināti balsot par saviem favorītiem, daudzi tā vietā izvēlas TV ekrānā notiekošo aktīvi komentēt sociālajos tīklos.

Konkursa pirmajā pusfinālā uz skatuves kāpj Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Elza Rozentāle, Aivo Oskis, Alekss Silvers, Līga Rīdere, “Kris & Oz” un “Laime Pilnīga”, savukārt otrajā - Adriana Miglāne, Markus Riva, “Dziļi Violets feat. Kozmens”, “Laika Upe”, “Double Faced Eels”, Kristiāna Bumbiere, Kristīne Pastare (Peress) un “Carousel”.

Šogad dziesmas un priekšnesumus, kas pretendē pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Telavivā, vērtē žūrija “Latvijas Radio 5 - Pieci.lv” mūzikas redaktora un mūzikas producenta DJ Rudd vadībā. Abos pusfinālos viņam pievienojas pieredzējušie mūziķi Linda Leen un Ralfs Eilands, kā arī “Radio SWH” programmu producents, mūziķis Artis Dvarionas. Šovu vada Dagmāra Legante un Ketija Šēnberga.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu