Atbrīvoti ar mačeti sacirstā dārznieka lietā aizturētie (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Trīs vīrieši, kuri otrdien, 22. janvāra rītā, Korkā tika arestēti saistībā ar poļu dārznieka Mikolaja Vilka (Mikolaj Wilk) slepkavību, atbrīvoti bez apsūdzību izvirzīšanas, ziņo Independent.ie.

Divi Polijas un viens Latvijas pilsonis tika aizturēti saskaņā ar Krimināltiesību akta 4. pantu, uz aizdomu pamata par organizētas noziedzīgas bandas izveidošanu un atbalstīšanu.

Likumsargu paziņojums šorīt vēstīja: "Policija, kas izmeklēja Mikolaja Vilka slepkavību 2018. gada 10. jūnijā, ir atbrīvojusi trīs vīriešus, kuri tika arestēti otrdienas rītā, 2019. gada 22. janvārī.

"Visi trīs vīrieši tika atbrīvoti bez apsūdzību izvirzīšanas, un lieta tiks sagatavota un iesniegta ģenerālprokuroram. Izmeklēšana turpinās."

Policija turpina izmeklēt galveno pieņēmumu, ka Mikolaja Vilka slepkavību veica noziedznieku banda, kurai ir starptautiska saikne ar kādu, kam bija personisks naids pret vīrieti.

Kā iepriekš ziņots, pagājušā gada 10. jūnijā ap 3 naktī dārznieka Mikolaja Vilka mājā ielauzās 3-4 maskās tērptu noziedznieku grupa.

» Mačetes, sacirsti pirksti un neskaidrs motīvs. Īrijā par dārznieka slepkavību aizturēts Latvijas pilsonis

Viņi uzbruka mājas saimniekam, klātesot viņa pārbiedētajai sievai un bērniem.

Uzbrukumā citu ieroču vidū tika izmantota arī milzīga mačete un upurim tika nodarīti apjomīgi ievainojumi, kas izraisīja viņa nāvi. Ievainota tika arī upura sieva Elizabete Vilka.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu