Bļugers gūst uzvaras vārtus AHL spēlē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien izcēlās ar kārtējo vārtu guvumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā, bet pārējie latvieši rezultativitātes punktus neguva.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 5:4 papildlaikā pārspēja Binghemptonas "Devils".

Bļugers guva "Penguins" komandas uzvaras vārtus papildlaika 41.sekundē, nodrošinot uzvaru. Latvietis izcēlās arī ar diviem metieniem pa vārtiem un pozitīvu lietderības rādītāju +2.

Centra uzbrucējs 45 AHL spēlēs šosezon guvis 21  vārtus un 18 reizes rezultatīvi piespēlējis.

Citā spēlē Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Toronto "Marlies".

Balcers šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās, trīs reizes meta pa vārtiem un ieguva negatīvu lietderību -1. Viņš nerealizēja sev uzticēto pēcspēles metienu.

Balceru trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Otavas "Senators" nosūtīja uz AHL spēļu prakses iegūšanai Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma laikā.

Vēl vienā mačā Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" ar 2:4 piekāpās Hēršijas "Bears". Latvijas uzbrucējs reizi meta pa vārtiem un maču pabeidza ar +1 lietderību.

Visbeidzot vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" ar 4:3 papildlaikā uzveica Čikāgas "Wolves".

Kivlenieks "Monters" vārtos atvairīja 20 no 23 pretinieku metieniem.

Latvietis šosezon 11 mačos vidēji savos vārtos ielaidis 3,28 ripas un atvairījis 88,6% metienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu