"Spurs" bez Bertāna un Derouzena sastāvā uzvar "Pelicans"

LETA/AP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lamarkuss Oldridžs
Lamarkuss Oldridžs Foto: EPA/LETA

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien nepiedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda izcīnīja uzvaru.

"Spurs" viesos ar rezultātu 126:114 uzveica Ņūorleānas "Pelicans" vienību.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Bertāns personisku iemeslu dēļ izlaidīs otro maču pēc kārtas. Tāpat "Spurs" komandai nevarēja palīdzēt tās rezultatīvākais spēlētājs Demars Derouzens, kurš guvis ceļgala savainojumu.

Arī "Pelicans" vienība nav optimālajā sastāvā, jo traumu dēļ nevar spēlēt tās spožākā zvaigzne Entonijs Deiviss, kā arī Džūliuss Rendls, Nikola Mirotičs un E'Tvons Mūrs.

"Spurs" komandā ar 28 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās Lamarkuss Oldridžs, bet 22 punkti un 11 bumbas zem groziem bija Rūdijam Gejam.

Mājiniekiem 24 punkti un 15 atlēkušās bumbas bija Džahlilam Okaforam, bet 29 punktus guva Džrū Holidejs.

"Gribēju tikai spēlēt," pēc mača teica Oldridžs, kuram šis bija 15. "double-double" sezonā. "Bija kāpumi un kritumi, lielākoties jau kritumi, tāpēc gribēju komandai palīdzēt izcīnīt uzvaru."

"Spurs" ar 28 uzvarām 50 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu, kamēr "Pelicans" ar 22 panākumiem 50 cīņās ir 13.pozīcijā.

Sanantonio komanda nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad mājas spēļu sērijas ievadā uzņems Vašingtonas "Wizards".

Bertāns šosezon 44 spēlēs vidēji guvis 7,7 punktus, izcīnījis 3,5 atlēkušās bumbas un veicis 1,1 rezultatīvu piespēli. Viņš realizējis 48,6% tālmetienu, līgas labāko snaiperu sarakstā ieņemot līderpozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu