"Viņš ārstē manu depresiju!" Vīrietis ASV par savu emocionālā atbalsta dzīvnieku izvēlējies aligatoru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pensilvānijā kāds vīrietis, nevēloties lietot zāles pret depresiju, izvēlējies sev kādu neparastu emocionālā atbalsta dzīvnieku, vēsta "New York Post".

Aligators vārdā Vallijs ir 65 gadus vecā Džoija Henneja emocionālā atbalsta dzīvnieks. Džoijs saka, ka Vallijam ļoti patīk apskāvieni, un viņš mēģina ielīst klēpī, par spīti tam, ka aligatora garums jau sasniedzis pusotru metru.

Vīrietis stāsta, ka šo izvēli atbalstījis arī viņa ārsts: "Kad Vallijs sāka dzīvot pie manis, es jutos labāk."

"Tā kā negribēju lietot zāles pret depresiju, ārsts ieteica mēģināt Valliju izmantot kā terapijas dzīvnieku."

Vīrietis Valliju atrada ārpus pilsētas, kad aligators bija vien 14 mēnešus vecs. Tad viņš bija maziņš, bet tagad turpina augt - Hennejs norāda, ka aligators varētu sasniegt par piecu metru garumu.

Vallijs ēd vistu spārniņus, un mājās dzīvo baseinā kopā ar vēl vienu aligatoru Skrapiju.

Šogad aligators svinēs četru gadu jubileju. Džoijs stāsta, ka viņš ir kā liels rotaļu lācītis. Reptilim patīk nolikt galvu uz saimnieka pleca un apskauties.

Vallijs arī nekad nevienam nav iekodis, un pat baidoties no kaķiem, saka Džoijs.

Hennejs Valliju regulāri ved uz dažādiem pasākumiem un senioru centriem: "Viņš ir gluži kā sunītis. Viņš grib mīlestību."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu