Koalīcijā varētu atcelt Liepiņu no Saeimas komisijas vadības (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Saeimas deputāte Linda Liepiņa (KPV LV).
Saeimas deputāte Linda Liepiņa (KPV LV). Foto: Evija Trifanova/LETA

Tuvāko nedēļu laikā koalīcijas partijas varētu izsvērt nomainīt Saeimas Pieprasījumu komisijas priekšsēdētāju Lindu Liepiņu (KPV LV), kura bija viena no pieciem partijas deputātiem, kura balsoja pret Krišjāņa Kariņa valdību, vēsta Latvijas Radio.

"KPV LV" Saeimas frakcijai vēl jāpieņem lēmums, kādas attiecības uzturēt ar šo piecu deputātu grupu.

Savukārt pati Liepiņa pieļauj iespēju palikt ārpus frakcijas un ir pārliecināta, ka nāksies atstāt Pieprasījumu komisijas priekšsēdētājas amatu.

"Šis, man liekas, parādīs, ka nekas nemainīsies," teic Liepiņa. "Garantēju, ka mani atcels no Pieprasījumu komisijas amata."

"Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce skaidro, ka iemesls meklēt citu kandidātu Pieprasījumu komisijas vadībā ir Liepiņas darba stils.

"Es domāju, šis jautājums noteikti koalīcijas ietvaros ir jāpārrunā. Nav nekādu problēmu, ka opozīcija vada komisiju, bet konkrēti Pieprasījumu komisija ir tā komisija, no kuras darba ir atkarīga valdības stabilitāte," teic Pūce.

"Droši vien būtu lietderīgi, ka to vadītu pozīcijas deputāts. Man personīgi nebūtu nekādu iebildumu, ja to vadītu kāds cits "KPV LV" deputāts."

Liepiņa vada Saeimas Pieprasījumu komisiju kopš 21. novembra. Šajā laikā atbalstīti vairāki pieprasījumi finanšu, veselības un ekonomikas ministriem, vēsta Latvijas Radio.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu