Bertāns atgriežas laukumā un aizvada savu šīs sezonas rezultatīvāko NBA maču

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bredlijs Bīls un Dāvis Bertāns
Bredlijs Bīls un Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pēc divu maču izlaišanas svētdien atgriezās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" sastāvā, izceļoties ar 21 gūtu punktu.

Tikmēr "Spurs" regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 132:119 (36:26, 34:43, 29:17, 33:33) uzvarēja Vašingtonas "Wizards" komandu.

Bertāns iepriekšējos divus mačus izlaida personīgu iemeslu dēļ, bet svētdien viņš atgriezās laukumā. Šosezon viņš vēl nevienā spēlē nebija iemetis 20 punktus.

Latviešu uzbrucējs svētdienas cīņā laukumā pavadīja 28 minūtes, kuru laikā realizēja trīs no trim divpunktu metieniem un piecus no astoņiem tālmetieniem. Tāpat viņa kontā trīs atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas un trīs piezīmes.

Kamēr Bertāns bija laukumā, "Spurs" iemeta par 20 punktiem nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Lamarkuss Oldridžs, kurš izcēlās ar 30 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, kamēr pa 16 punktiem pievienoja Deriks Vaits un Braiens Forbss.

Arī šajā cīņā "Spurs" vienībai nepalīdzēja viens no līderiem Demars Derouzans.

Savukārt "Wizards" sastāvā pa 21 punktam iemeta Bredlijs Bīls un čehs Tomāšs Satoranskis, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles un deviņas atlēkušās bumbas.

"Spurs" šajā mačā izcīnīja pārliecinošu uzvaru, lai gan pirmo puslaiku tā noslēdza tikai ar viena punkta pārsvaru (70:69). Tiesa, jau otrā puslaika sākumā mājinieki veica izrāvienu, kas ļāva iegūt vairāk nekā desmit punktu vadību, bet noslēdzošajā ceturksnī Sanantonio kluba handikaps pārsniedza arī 20 punktus.

Tikmēr Bertāns 11 no saviem punktiem guva pirmajā puslaikā, bet desmit viņš iemeta otrajā, sekmējot komandas izrāvienu.

"Spurs" ar 29 uzvarām 51 spēlē Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas septītajā vietā, kamēr "Wizards" ar 21 panākumu 49 mačos ir desmitā Austrumos.

Nākamo maču "Spurs" aizvadīs otrdien, kad uzņems Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu