Otrdienas horoskops: 29. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Horoskops otrdienai, 29. janvārim.

AUNS Necenties izplānot diena gaitas līdz pēdējam sīkumam, jo tev var nākties ieviest jūtamas korekcijas nospraustajā kārtībā. Jūtamākus panākumus plūks tie, kuri spēs zibenīgi pielāgoties pārmaiņām.

VĒRSIS Lietas virzīsies tev vēlamajā gultnē, padarot plānu īstenošanu nedaudz vieglāku. Ja nepieciešams, vari kārtot birokrātiskus jautājumus, veikt dažādus aprēķinus, pievērsties pētnieciskajai darbībai.

DVĪŅI Ieteicams turēties pie zināmām lietām, neveikt eksperimentus darba organizācijā, naudas jautājumos. Tu iegūsi daudz vairāk, liekot lietā pārbaudītas metodes, balstoties uz ilgtermiņa ieguvumu.

VĒZIS Arī šodien visas pūles nāksies veltīt darba jomā notiekošajam. Dienas pirmā puse piemērota dokumentācijas kārtošanai, tikšanos organizēšanai, savukārt pēcpusdiena darbam vienatnē.

LAUVA Šodien var nākties uzņemties neformālā darba komandas līdera lomu, izrādīt jūtamāku iniciatīvu, risināt dažādas konfliktsituācijas. Galvenais, neapņemies darīt lietas, par kurām nejūties pārliecināts.

JAUNAVA Ja nonāc saspringtā situācijā, nekautrējies lūgt padomu vai atbalstu kolēģiem. Nav izslēgts, tieši līdzgaitnieku palīdzība būs šodienas panākumu atslēga. Dienas izskaņā vēlams ātrāk doties pie miera.

SVARI Pa dzīvi soļosi ar pārliecību, ka, pateicoties diplomātijai un nosvērtībai, esot saspringtos apstākļos, tu spēj paveikt visu. Šis brīdis ir piemērots, lai risinātu atbildīgākos nedēļas darbus.

SKORPIONS Neļauj drūmajam noskaņojumam mazināt savas koncentrēšanās spējas, darba kvalitāti. Varbūt ik pa brīdim novirzi domas uz ko tīkamu, pozitīvu, neuztver apkārt notiekošo tik nopietni.

STRĒLNIEKS Ar savu enerģisko un dzīvespriecīgo attieksmi spēsi aizraut un iedvesmot līdzgaitniekus. Zvaigznes iesaka būt nedaudz piesardzīgākam, parakstot līgumus.

MEŽĀZIS Nekautrējies pamēģināt savas spēkus līdz šim neapgūtās lietās. Nav runa par darba maiņu, bet varbūt līdzšinējā vietā tu vari iegūt papildu profesionālās iemaņas, vērtīgu pieredzi.

ŪDENSVĪRS Veidojot kontaktus ar apkārtējiem, ātri vien sapratīsi, kāda persona stāv tavā priekšā un vai viņa saka taisnību vai ne. Šis ir lielisks brīdis, lai veiktu pārrunas, tiktos ar potenciālajiem sadarbības partneriem.

ZIVIS Noteikti neapstājies pie pirmās neveiksmes. Panākumus gūsi, ja vien būsi apņēmīgs un neatlaidīgs. Nav izslēgts, arī intuīcija spēlēs zināmu lomu panākumos. Dienas izskaņā veltī laiku atvasītēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu