Medijs: Kuruca "Nets" iesaistīsies cīņā par Deivisu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jau ziņojām, ka līgas superzvaigzne Entonijs Deiviss ir pieprasījis Ņūorleānas "Pelicans" komandai sevi aizmainīt uz citu vienību. Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka par Deivisu cīņā iesaistīsies arī latvieša Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", vēsta "Nets Daily". 

Jau vēstījām, ka par šādu spēlētāju vēlmi kluba vadību informējis spēlētāja aģents Ričs Pols, turklāt Deiviss vēlas tikt aizmainīts uz komandu, kas spēj regulāri uzvarēt un iesaistīties cīņā par NBA čempiontitulu.

Neskatoties uz to, ka spēlētājs vēlas tikt aizmainīts uz komandu, kura ir čempiontitula pretendente, vairākas līgas vienības ir gatavas izteikt savus piedāvājumus Ņuorleānas vienībai. Turklāt Bruklinas komanda ir pārliecināta, ka viņiem ir labas iespējas iegūt 25 gadus veco zvaigzni.

Foto: AP/Scanpix

Taču, ko "Nets" būtu spējīga dot pretī? Zinot, ka komandai nav ievērojamu nākotnes drafta izvēļu, kā arī spilgtu jauno talantu, tad gribētos ticēt, ka "Pelicans" pieprasītu labāko, kas dotajā brīdī Bruklinai ir. Tas nozīmē - Kurucs, Dinvidijs, Alens un Rasels. 

Deivisam nākamā gada vasarā noslēgsies līgums ar "Pelicans", bet šovasar viņš ar komandu drīkstētu parakstīt jaunu kontraktu uz pieciem gadiem par kopējo summu 240 miljoni dolāru (210 miljoni eiro).

Vojnarovskis arī ziņo, ka abas Ņujorkas komandas ir pārliecinātas par to, ka varētu piesaistīt Deivisu uz ilgāku palikšanu. 

"Abas Ņujorkas vienības ir pārliecinātas par savām iespējām saistībā ar Deivisu. Pēdējais, ko abas komandas vēlētos ir aizmainīt nākotnes izvēles un talantus pret superzvaigzni, kurš komandā nospēlē tikai pusotru sezonu," atzīst Vojnarovskis. 

Iepriekš neoficiāli izskanēja informācija, ka Deiviss varētu pārcelties uz Losandželosas "Lakers".

Deiviss ir viena no spožākajām NBA zvaigznēm. Visu savu karjeru viņš šajā līgā pavadījis "Pelicans" komandā, kas gan nav spējusi iesaistīties cīņā ar līgas vadošajām vienībām. No sešām Deivisa sezonā šajā klubā izslēgšanas turnīrs sasniegts tikai divreiz.

Deiviss šosezon vidēji mačā guvis 29,3 punktus un izcīnījis 13,3 atlēkušās bumbas, kā arī bloķējis 2,6 metienus. Viņš piecas reizes iebalsots NBA Visu zvaigžņu spēlē, turklāt kopā ar ASV izlasi kļuvis arī par olimpisko un pasaules čempionu.

"Pelicans" ar 22 uzvarām 50 mačos Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem vien 13.vietu 15 komandu konkurencē, no izslēgšanas turnīra zonas atpaliekot par sešu panākumu tiesu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu