Ankipāns: Priekšā vēl daudz spēļu, kurās varam gūt punktus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: EPA/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" vēl priekšā daudz spēļu, kurās var gūt punktus Gagarina kausa sasniegšanai, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" pirmdien viesos nenoturēja divu vārtu pārsvaru un ar rezultātu 2:3 piekāpās Maskavas "Dinamo" vienībai, kurai uzvaras vārtus guva rīdzinieku bijušais kapteinis Miks Indrašis.

"Ielaidām nepatīkamus vārtus pēc iemetieniem. Vairāki hokejisti neturēja spēles spriedzi, tomēr kopumā cīnījās labi un pašatdeve bija līmenī. Vajag saņemties un iet tālāk. Priekšā vēl daudz spēļu, kurās varam gūt punktus," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

Pēc šī mača rīdziniekiem janvāra pēdējā dienā būs mājas spēle ar Maskavas "Spartak", kur spēlē Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš, bet pēc tam būs divi mači izbraukumā pret Rietumu konferences pastarītēm Minskas "Dinamo" un Bratislavas "Slovan".

"Minskas "Dinamo" un "Slovan" ir mūsu līmeņa komandas. Šajās spēlēs varam rēķināties ar punktiem," teica Ankipāns.

Rīdzinieki izbraukumā devās ar rezultatīvo zviedru uzbrucēju Līnusu Videlu sastāvā, taču viņš šajos dueļos nespēlēja.

"Videls var spēlēt nākamajā mačā, bet tas šobrīd ir vēl "50 pret 50". Mačam ar Minskas "Dinamo" viņš būs gatavs," atklāja Ankipāns.

Indrašis mačā pret Rīgas "Dinamo" guva savus 100.vārtus KHL karjerā.

"Ļoti laba sajūta, protams, ka zināju par simtajiem vārtiem un tos gaidīju. Vai žēl Rīgas "Dinamo". Tā ir spēle, sports. Pretiniekus nešķiro. Protams, ka Rīgas komandā spēlē mani draugi, bet tāda ir spēle," "Championat.com" citē Indraša teikto.

Indrašis vārtus guva trešā perioda ceturtajā minūtē, kad meistarīgi apspēlēja Rīgas vienības aizsargu Metjū Majoni.

"Majone domāja, ka metīšu. Ar kustībām liku noprast savu nākamo soli, viņš noticēja, ka metīšu. Veiksmīgi nospēlēju. Tāpat arī vārtsargs gaidīja metienu, tāpēc neuzspēja," atzīmēja Indrašis.

Rīgas "Dinamo" ar 52 punktiem 54 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, bet Maskavas "Dinamo" ar 63 punktiem 54 cīņās ir piektā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu