Markus Riva un visi viņa mēģinājumi tikt uz Eirovīziju - kas mainījies? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jau piekto gadu starp dalībniekiem, kuri piedalās "Supernovā", lai cīnītos par ceļazīmi uz lielo Eirovīzijas konkursu Izraēlā, ir arī pašmāju dziedātājs Markus Riva (32) jeb īstajā vārdā Miķelis Ļaksa. Lai gan par viņa daudzajiem mēģinājumiem piedalīties Eirovīzijā ir izveidoti dažādi joki, tas mūziķi nav  apstādinājis tiekties pēc sava mērķa. 

2015. gada "Supernovā" mūziķim izdevās iekļūt finālā, 2016. gadā viņš tika izbalsots pusfinālā, bet 2017. gadā tika izbalsots jau ceturtdaļfinālā. Savukārt pērn Riva palika 5. vietā.

Noklausies visas viņa uzstāšanās un novērtē, kas šo gadu laikā mainījies mūziķa priekšnesumos! 

2015. gada uzstāšanās: 

2016. gada uzstāšanās: 

2017. gada uzstāšanās:

2018. gada uzstāšanās:

2019. gada uzstāšanās atlasē:

Kā ierasts, par vairākkārtējiem mēģinājumiem pārstāvēt Latviju Eirovīzijā iesmēja arī sociālo tīklu lietotāji: 

Jau ziņots, ka Riva šogad uz skatuves kāps "Supernovas" otrajā pusfinālā, kurš norisināsies  2. februārī. “Supernovas” piektajai sezonai kopumā tika pieteiktas 83 dziesmas, no kurām 64 dziesmas atbilda konkursa nolikumam un tās vērtēja repertuāra žūrija. Šīs žūrijas sastāvā bija mūzikas ierakstu izdevniecības “Universal Music Group” pārstāvji un to Latvijas vadošo radiostaciju pārstāvji, kas ikdienā atskaņo un palīdz popularizēt Latvijā radītu mūziku. 

Fotogalerija: “Supernovas 2019” pirmais pusfināls

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu