Skandalozā Olga Buzova ieradusies Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozā Krievijas mūziķe un realitātes šovu zvaigzne Olga Buzova ir ieradusies Latvijā, lai vakarā Rīgas Kongresu namā uzstātos komēdijā "Pieprasīts vīrietis", kurā ar viņu uz skatuves kāps "Comedy Club" komiķi. 

Buzova ar pirmajiem iespaidiem no Latvijas ir paspējusi dalīties sociālā tīkla Instagram īsajos stāstiņos, kas pazūd pēc 24 stundām. Tajos māksliniece redzama gan lidostā, gan pārvietojoties pa Rīgu.  

"Kā es neciešu rīta lidojumus! Varu tagad pagulēt? Es domāju, ka nokavēšu. Ja godīgi, nedzirdēju modinātāju," stāstīja māksliniece, atklājot, ka viņai nav pat bijis laika izžāvēt matus. 

Foto: Instagram/ buzova86
Foto: Instagram/ buzova86

Tāpat māksliniece jau ir devusies uz viesnīcu, kuras nosaukumu gan pagaidām neatklāj. Video viņa pozē kopā ar "Comedy Club" komiķiem, ar kuriem šovakar kāps uz skatuves, - Sergeju Pisarenko un Antonu Lirniku. 

Foto: Instagram/ buzova86

Buzova arī pauda prieku par viesnīcas viesmīlību un sagaidīšanu, iemūžinot, kā ar baloniem, šampanieti un kūkām izdekorēts viņas numuriņš. 

Foto: Instagram/ buzova86

Mūziķe priecājās, ka Rīga viņu sagaidījusi ar sniegu, sveicinot visus fanus un aicinot ierasties uz viņas izrādi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu