Ralfs Eilands ar dzēlīgiem jokiem noliek pie vietas interneta komentētājus (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pašmāju mūziķis, autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2019" žūrijas loceklis Ralfs Eilands nedēļas nogalē kļuva par vienu no apspriestākajām personām Latvijas šovbiznesā - viņa komentāri par dziesmu konkursa izpildītajām kompozīcijām, kā arī pašiem izpildītājiem izpelnījās tā saukto dīvāna ekspertu sajūsmu un nievas. Lai vai kā, Eilands atbildi parādā nepalika un kritiķu virzienā veltīja visai asprātīgas "pērles".

"Ja tev ir uzbrauciens, tad man varbūt atradīsies kāds "mammas joks"," tā vietnē "Twitter" raksta Eilands, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē patiešām izcēlās ar melno humoru.

Piemēram, uz kāda "Supernovas 2019" skatītāja komentāru, ka "žūrija mokās" un "Ralfs Eilands ir wanna be bad boy (gribētājs būt sliktais zēns - red.)", mūziķis atbildēja: "Būtu tu redzējis, kā vakar pie manis "mocījās" tava mamma!"

Arī uz komentāru, ka "Eilands ir klauns, kuram ir sakāpis galvā", mūziķis ironiski atbildēja: "Es uzaugu Vecrīgā, kā vienīgais bērns ģimenē, gāju Vecrīgas skolā un mani rāda pa teļļuku." 

Tomēr bija arī tādi ļaudis, kuri atzinīgi izteicās par Eilanda dziesmu vērtēšanas manieri. 

Atgādinām, ka sestdien, 26. decembrī, tika noskaidroti pirmie četri "Supernovas 2019" finālisti - Aivo Oskis, Edgars Kreilis, Samanta Tīna un "Laime pilnīga".

Otrais pusfināls noritēs 2. februārī, savukārt fināls, kurā noskaidrosim, kurš pārstāvēs Latviju "Eirovīzijas" dziesmu konkursā - 16. februārī.

Foto: “Supernova 2019” pirmais pusfināls

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu