Latvijas biatlonistiem 17.vieta stafetē pasaules čempionātā jauniešiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas biatlonisti Kristaps Deksnis, Kirils Matjuhins un Renārs Birkentāls otrdien Slovākijā pasaules čempionātā jauniešiem izcīnīja 17.vietu 3x7,5 kilometru stafetes sacensībās.

Par čempioniem tika kronēti Vācijas jaunie biatlonisti, kuri sašāva visus mērķus un talkā ņēma piecas rezerves patronas, finišēdami pēc vienas stundas vienas minūtes un 50,6 sekundēm.

Otrie ar vienu soda apli un deviņām rezerves patronām bija slovēņi, kuri atpalika 40,9 sekundes, bet trešo vietu sīvā cīņā izrāva piecas papildu patronas izmantojušie itāļi, kuri bija 41,3 sekundes lēnāki.

Latvijas jaunie biatlonisti bija precīzi ugunslīnijā un izmantoja septiņas rezerves patronas, vāciešiem zaudējot piecas minūtes un 31,8 sekundes.

Visprecīzākais šautuvē bija Matjuhins, kuram desmit mērķu aizvēršanai bija nepieciešama tikai viena rezerves patrona, kamēr Deksnis un Birkentāls katrs izmantoja pa trim papildu patronām.

Stafetē uz starta izgāja 26 komandas.

Pasaules čempionāts jauniešiem un junioriem ilgs līdz svētdienai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu