Krāpnieces un meles: Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk mēdz būt neuzticīgas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: unsplash.com

Stereotipam, ka tie, kuri krāpj savu partneri visbiežāk ir vīrieši, ir iemesli, tomēr astrologi norāda - arī sieviešu neuzticība ir visai bieža parādība. Turklāt dažas Zodiaka zīmes esot īpaši tendētas uz savu partneru krāpšanu, vēsta portāls "Fabiosa". 

Auns

Sieviete - Auns - kompānijas dvēsele, kura mīl būt uzmanības centrā un ir gatava ļoti krasām pārmaiņām un pavērsieniem, lai apmierinātu savas kaislīgākās vēlmes. 

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves krāpšanu neuztver kā kaut ko ārkārtēju, dažkārt to redzot kā gluži vienkārši jaunu pieredzi, vēsta astrologi. Tomēr, kad sieviete Auns patiesi mīl savu partneri un ir apmierinātas ar to, ko viņš var sniegt, šīs sievietes ir uzticīgas. 

Auni nav pārāk romantiskas sievietes un nav spēcīgas savu jūtu izrādītājas, taču neapdomāts risks - tas nav domāts viņām. Garlaicība un izmisums - divi galvenie faktori, kas var mudināt uz krāpšanu. 

Lauva

Apburošās Lauvas dominē attiecībās, viņām ir nepieciešama atzinība un apjūsmošana. Lauvas ir tendētas mānīt partnerus ilgākā laika posmā. Ja sieviete - Lauva krāpj, tam noteikti ir jābūt pamatotam iemeslam, uzskata astrologi. 

Lielākoties par iemeslu krāpšanai var kļūt ambīciju neapmierināšana vai nepietiekama apjūsmošana no partnera puses. Bieži vien romantisks sakars Lauvām ir veids, kā pievērst sev uzmanību. 

Tomēr - ja Lauva vēlas saglabāt attiecības ar partneri - krāpšana esot kā pēdējā iespēja, sauciens pēc palīdzības. Arī Lauvas īpaši neprot izrādīt savas jūtas, tāpēc partneris reizēm patieso ainu saprot vien tad, kad nekas vairs nav labojams. 

Vērsis

Sievietes - Vērši tic īstai mīlestībai. Ja Vērsis krāps, tad neslēps to no partnera, bet arī necentīsies saglabāt attiecības. Viņām intīma tuvība, tāpat kā dvēseles komforts ir pamatvērtības attiecībās. Vērši nevarēs būt kopā ar nemīlamu cilvēku un tāpēc meklēs vēlamo ārpus attiecībām. Līdz ar krāpšanu sievietes-Vērši parasti izjūt dziļu vainas izjūtu, jo nevēlas nodot vai tikt pieviltas. 

Komforta apdraudējums - vēl viens iemesls, kāpēc Vērši izvēlas gūt mierinājumu citur. Šīs Zodiaka zīmes pārstāves ļoti mīl mieru, mājīgumu, skaistas un dārgas lietas. Dzīve ar skandālistiem, kuriem patīk rīkot greizsirdības scēnas un vienaldzīgajiem nav domāta sievietēm Vēršiem. 

Zivis 

Romantiskās Zivis bieži vien atrodas vēl nepiedzīvotas kaisles meklējumos. Tās dzīvo savos sapņos un reizēm tām zūd saikne ar realitāti, idealizējot potenciālo partneri. Apdedzinoties jaunās attiecībās, Zivis var atgriezties pie vecajām, rūpīgi slēpjot šo faktu visos iespējamajos veidos. Ja noslēpums tomēr tiek atklāts, tieši attiecības ar Zivīm, kuras partneri izvēlas saglabāt, esot vienas no laimīgākajām, norāda astrologi. 

Zivis visbiežāk pie krāpšanas noved banāla nepārliecinātība par savu partneri. Zivīm nepieciešams cilvēks, kurš spēj saprast viņu maigo dvēseli un neļaut pārlieku ieslīgt ilūzijās. 

Kā norāda astrologi - sievietes neuzticība nav ne labāka, ne sliktāka par vīrieša neuzticību, jo jebkurā gadījumā - piekrāptajam to piedot ir ļoti grūti. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu