"Viņš vienkārši man nedeva piezvanīt!" Pretimnācējs negaidīti izrauj telefonu no pusaudža rokām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Zane Bitere/LETA

Gaišā dienas laikā galvaspilsētas policisti traukušies uz Vecrīgu, kur nelāgā situācijā iekūlies kāds pusaudzis. Puisis bija šķīries no sava mobilā telefona, kas "iegūlis" kāda noziedznieka kabatā, vēsta raidījums Degpunktā

Dažu minūšu laikā, kamēr kārtības sargi nonāca Šķūņu ielā, situācija vairākkārt mainījusies un policistu ierašanās brīdī, uzbrucējs jau gulējis uz Vecrīgas bruģa.

Izrādās, ka jaunais puisis bija izsekojis zagli un nodeva informāciju par viņu policijai.

"Viņš vienkārši man nedeva piezvanīt. Man sievai slikti, viņa ir darbā. Bija steidzami jāpiezvana," sūkstās garnadzis. 

"Viņš ir latvietis, nesapratu latviešu valodu,” aizturētais vīrietis taisnojās, ka telefonu paņēmis cēlos nolūkos un problēmu radījusi “valodas barjera”.

Pamatotas šaubas par vīrieša teikto raisījis fakts, ka aizturētā skatu bija aizplīvurojušas kādas, iespējams, aizliegtas vielas, viņa kabatās atradusies šļirce un arī izteikumi liecinājuši par to, ka viņš, tā teikt, ir ne pirmo reizi ar pīpi uz jumta.

15 gadus vecā pusaudža teiktais par notikušo gan krietni atšķīries no aizturētā stāstītā.

Jauneklis atklājis, ka pilnīgi negaidītais uzbrukums noticis netālu no “Galerija Centrs” ieejas Teātra ielā. Pretimnācējs negaidīti izrāvis telefonu no pusaudža rokām un meties bēgt, taču cietušais nav apjucis un sācis sekot ļaundarim, kā rezultātā drīz vien viņu panācis.

Brīdī, kad noziedznieks sapratis, ka tā vienkārši aizlaisties neizdosies, viņš sācis pusaudzim draudēt, taču tad, notiekošo ievērojuši divi garāmgājēji. Saprotot, kas notiek un kādi ir slidenā tipiņa nodomi, abi vīrieši ātri vien atrisinājuši šo lietu un lūguši garnadzi nedaudz atsēsties uz bruģa un uzgaidīt.

Ļaundara plāns tika veiksmīgi izjaukts un pret viņu ierosināta krimināllieta.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu