"Paldies, ka palīdzējāt!" Aicina balsot par labākajiem medicīnas darbiniekiem pagājušajā gadā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Ārstu biedrība organizē "Gada balva medicīnā 2018", kas dod iespēju pateikties saviem vai savu tuvinieku glābējiem, labākajiem ārstiem, medicīnas māsām un citiem speciālistiem. Izvēlies nomināciju gada ārsts speciālists vai ārsta palīgs

"Sirsnīgi vārdi silda! Vēl jo vairāk, ja tie pausti mūsu mediķiem, kad izdevies glābt dzīvības, kas briesmās," norāda Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāvji. 

Kāds vīrs saka milzīgu paldies mūsu mediķiem par sievas dzīvības glābšanu pēc autoavārijas. Tēvs pateicas, piebilstot, ka brigādes puiši bija ļoti profesionāli, nogādājot slimnīcā bērnu ar pēkšņām veselības problēmām.

Savukārt meita apbrīno reanimācijas brigādi, kura cīnījās par viņas tēva dzīvību infarkta laikā. Bet kāda sieviete teic, ka dienesta mediķi bijuši ļoti iejūtīgi pret pensionētu skolotāju, kura saslimšanas dēļ, neatpazīstot ne tuviniekus, ne apkārtni, ieslēdzās un paslēpās neapkurinātā dzīvoklī, apdraudot sevi.

Darba biedri saka paldies par kolēģa dzīvības glābšanu, kad viņam mežā virsū bija uzkritis koks. Bet mazmeita teic, ka mediķi bijuši pašaizliedzīgi, rīkojās operatīvi, neatlaidīgi un profesionāli, palīdzot vecmāmiņai ar insultu.

Izvēlies nomināciju gada ārsts speciālists vai ārsta palīgs un balso šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu