Tūres '"Jubilee Road Tour" ietvaros Toms Odels uzstājas koncertzālē "Palladium"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncertzālē "Palladium" otrdienas vakarā notika mūziķa Toma Odela koncerts.

Odels mūziķa karjeru sāka 2012. gadā, izdodot dziesmu "Another Love", kas ierindojās Lielbritānijas pārdotāko singlu sarakstā. Šīs dziesmas dēļ mūziķis tika iekļauts arī "BBC Sound of 2013" sarakstā.

Gadu vēlāk Odels izdeva savu debijas albumu "Long Way Down", kas kļuva par pārdotāko Lielbritānijā, kā arī saņēma platīna albuma statusu, savukārt pats mākslinieks saņēma prestižo "Brit Award" balvu.

Mūziķis 2014 .gada nogalē ierakstīja savu versiju grupas "The Beatles" dziesmai "Real Love", kas kļuva par vienu no pieprasītākajiem singliem Ziemassvētku sezonā Lielbritānijā.

Tam sekoja aktīva koncerttūre un albums "Wrong Crowd", kas iznāca 2016. gada vasarā un ierindojās otrajā vietā Lielbritānijas "Top 40" sarakstā.

Pašlaik 27 gadus vecais mūziķis strādā pie sava trešā studijas albuma ar nosaukumu "Jubilee Road", kas pie klausītājiem nonāks 12. oktobrī.

Pirms Odela uz skatuves plkst.20 kāps "indie-pop" žanra grupa "Franco Franco".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu