Bļugers izpelnās izsaukumu uz NHL vienību Pitsburgas "Penguins"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien izpelnījās izsaukumu uz spēcīgo Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Pitsburgas "Penguins".

Pašlaik 24 gadus vecais Bļugers uz NHL izsaukts otro reizi karjerā, pagājušā gada februārī pasaules spēcīgākajā līgā tā arī nedebitējot, un pirmo reizi šosezon.

Bļugers aizvada ļoti veiksmīgu sezonu Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur 45 mačos izcēlies ar 21 vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm, būdams Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Latvijas hokejista 21 iemestā ripa ir ceturtais labākais rādītājs čempionātā, turklāt ar rezultativitāti viņš izcēlies pēdējos piecos mačos, pa šo laiku iekrādams četrus vārtus un četras rezultatīvas piespēles.

Nākamo maču "Penguins" aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems NHL līderi Tampabejas "Lightning".

"Penguins" ar 58 punktiem 49 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem astoto vietu, tomēr pēdējā laikā komandai pārāk veiksmīgi nav klājies, jo tā piecos mačos cietusi četrus zaudējumus.

Tieši starp centra uzbrucējiem komandā ir liela konkurence, turklāt šajā pozīcijā spēlē arī Sidnijs Krosbijs un Jevgēņijs Malkins priekšgalā.

Pitsburgas vienība Bļugeru 2012.gada draftā izvēlējās ar 52.numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu