"Ziemas pasaka!" Krievijas TV dīva Olga Buzova dalās viedoklī par Latviju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozā Krievijas mūziķe un realitātes šovu zvaigzne Olga Buzova 29. janvārī ieradās Latvijā, lai Rīgas Kongresu namā uzstātos komēdijā "Pieprasīts vīrietis", kurā ar viņu uz skatuves kāpa "Comedy Club" komiķi. Buzova paspēja izbaudīt viesnīcas laipnību, kā arī saviem sekotājiem atklāt, ko domā par Latviju.

Māksliniece savos sociālajos tīklos publiskoja vairākas fotogrāfijas un video gan no izrādes, gan skatiem ar Rīgas ielām - kā atklāja māksliniece, "dārgā Rīga" viņu sagaidīja gan ar dārgiem Yeezy firmas apaviem, gan Gucci firmas jostu. Tāpat Buzovu laipni apbēra ar ziediem un baloniem.

"Tik daudz ziedu, tik daudz aplausu. Es dievinu Rīgu un dievinu Latviju, obligāti atgriezīšos pie jums! Rīga - viena mīlestība!" īsajos video stāstiņos jūsmot nebeidza māksliniece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

Tāpat Buzova lielu prieku izrādīja par Latvijas laikapstākļiem un biezo sniega kārtu uz ielām. "Cik te skaisti, cik daudz sniega! Ziemas pasaka! Kā tu jūties, ka neesi tik skaists kā Rīga?"

Šorīt Buzova bija redzama pārvietojamies automašīnā pa Pārdaugavu, priecājoties, ka uzspīdējusi saule. Sieviete atzina, ka laipnās sagaidīšanas dēļ viņa ļoti nevēlas pamest Latviju. 

Pēc tam māksliniece atrādīja, kā ir ieradusies lidostā. "Paldies par neaizmirstamu dienu un neaizmirstamu vakaru. Rīga mani pavada ar saulīti. Vēl tiksimies!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

Fotogalerija: Olga Buzova komēdijā "Pieprasīts vīrietis"

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu