Makgregors un Habibs saņēmuši bargus sodus (1)

Lēmums ir pieņemts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/SCANPIX

Nevadas štata sporta komisija (NSAC) piespriedusi deviņu mēnešu diskvalifikāciju un 500 000 ASV dolāru soda naudu krievu cīkstonim Habibam Nurmagomedovam, bet īrs Konors Makgregors saņēmis sešu mēnešu diskvalifikāciju un 50 000 dolāru soda naudu, ziņo "Yahoo Sports". 

Jau ziņojām par sportistu sarīkotajām nekārtībām pēc viņu cīņas pagājušajā gadā oktrobrī Lasvegasā, kad uzvaru ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu izcīnīja Nurmagomedovs.

Ringā ielēca vairāki Nurmagomedova komandas treneri, kas sāka sist Makgregoru. Ringā ielēca vairāki apsardzes darbinieki, kas kautiņu izšķīra, pēc kura Makgregors savas komandas pavadībā atstāja arēnu.

Piespriestie sodi stājušies spēkā jau ar 6. oktobri, kad notika abu cīkstoņu duelis. Līdz ar to Makgregors cīņās varēs atgriezties jau aprīlī. 

Galerija: Habibs Nurmagomedovs - Konors Makgregors

"Yahoo Sports" arī ziņo, ka UFC šajā turnīrā nopelnījusi 86,4 miljonus dolāru, kas ir rekordliela summa organizācijai par kādu no rīkotajiem turnīriem.  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu