Atklāts veids, kā izlasīt no "WhatsApp" izdzēstos ziņojumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Populārās ziņu apmaiņas vietnes "WhatsApp" lietotāji atklājuši tās interfeisa īpatnības un iemācījušies izlasīt iepriekš izdzēstos ziņojumus. Par iespējām atgriezt iepriekš dzēstus ziņojumus pavēstījis tabloīds "Mirror". 

Ziņojumu atjaunošanas mehānisms balstīts ziņojumu rezerves kopēšanā, kas iebūvēts aplikācijā pēc noklusējuma. 

Lai izlasītu ziņojumus, kas izdzēsti, nepieciešams dzēst "WhatsApp" aplikāciju no ierīces, bet tad atkal to uzstādīt no jauna. Šajā gadījumā visa sarakstes vēsture tiek atjaunota no kopijas un aplikācija to neatpazīs kā dzēstu. 

Šī metode strādā, ja kopija netiek atjaunota, kas lielākoties gan notiek automātiski vienreiz diennaktī nakts laikā, un ierīce nav tikusi pārlādēta. Turklāt "Mirror" vēsta, ka šī metode attiecas gandrīz uz visām ierīcēm. 

"WhatsApp" ļauj lietotājiem izdzēst ziņojumus stundas laikā pēc to nosūtīšanas. 

"WhatsApp" serviss tāpat ieviesis jaunus ierobežojumus ziņojumu pārsūtīšanā - līdz piecām reizēm. Šis jaunieviesums saistīts ar centieniem regulēt masveida ziņojumu izsūtīšanu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu