Medijs: Deiviss esot ieinteresēts spēlēt Ņujorkas "Knicks" sastāvā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis un Entonijs Deiviss
Kristaps Porziņģis un Entonijs Deiviss Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" komanda esot izrādījusi nopietnu interesi par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzni Entoniju Deivisu. Jaunākā informācija liecina, ka pats basketbolists arī esot ieinteresēts izveidot superkomandu Ņujorkā, vēsta "Bleacher Report."

Cīņā par Deivisu iesaistīties arī Ņujorkas "Knicks", kura gan vēl neesot runājusi ar "Pelicans" par iespējamo tikšanos. Jau ziņojām, ka, lai iegūtu Deivisu, Ņujorkas vienība apsverot maiņas darījumā iekļaut latvieti Kristapu Porziņģi. 

Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka "Knicks" vienība iespējams šajā Deivisa trakumā tiek uzskatīta par "melno zirdziņu", kā arī komandu, kurai ir vismazākās iespējas reāli iegūt basketbolistu. Pazīstamais basketbola žurnālists Riks Bukers raksta, ka pats Deiviss esot ieinteresēts izveidot jaunu superkomandu Ņujorkā, kura sastāvētu no viņa, iespējams, Duranta vai Ērvinga, kā arī šī gada drafta jauno talantu. 

"Deiviss ir ieinteresēts Ņujorkas variantā. "Knicks" vadība ir pārliecināta, ka viņiem šovasar ir iespēja sastāvam pievienot Durantu vai Ērvingu. Tam visam pievienojot augstu drafta numuru, piemēram, Zions Viljamsons vai R.Dž. Barets, veidojas konkurētspējīga un interesanta komanda," vēsta Bukers. 

Foto: AP/Scanpix

Bukers arī uzskata, ka, lai Ņujorka savam sastāvam spētu pievienot Deivisu, tai nāktos šķirties no Porziņģa. "Deivisa darījums nozīmē to, ka "Knicks" nāktos šķirties no Porziņģa. Viņš šovasar kļūs par ierobežoti brīvo aģentu. Arī tas var nozīmēt daudz, veicot maiņas darījumu," uzskata Bukers. 

Arī ietekmīgais ESPN žurnālists Vojnarovskis ziņo, ka abas Ņujorkas komandas ir pārliecinātas par to, ka varētu iegūt Deivisu, kā arī piesaistīt viņu uz ilgāku palikšanu.  

"Abas Ņujorkas vienības ir pārliecinātas par savām iespējām saistībā ar Deivisu. Pēdējais, ko abas komandas vēlētos ir aizmainīt nākotnes izvēles un talantus pret superzvaigzni, kurš komandā nospēlē tikai pusotru sezonu," atzīst Vojnarovskis. 

Runājot par Porziņģa nākotnes iespējām, tad Bukers uzskata, ka Porziņģis ir spēlētājs, kuram patīk spēlēt tādā vietā kā Ņujorka.

"Kad Porziņģis kļūs par brīvo aģentu, viņš būs pelnījis saņemt maksimālo līgumu. Ja viņš nejutīsies laimīgs Ņujorkā, tad, kāda ir iespēja, ka viņš būs laimīgs, piemēram, Portlendā, Indiānā vai Sanantonio," uzskata apskatnieks. 

Pārbūvē esošā "Knicks" ar desmit uzvarām 49 spēlēs Austrumu konferencē ieņem pēdējo vietu un, visticamāk, pavasarī nepretendēs uz dalību izslēgšanas turnīrā.

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā katrā no mačiem vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu.

Savukārt Deiviss šosezon vidēji mačā guvis 29,3 punktus un izcīnījis 13,3 atlēkušās bumbas, kā arī bloķējis 2,6 metienus. Viņš piecas reizes iebalsots NBA Visu zvaigžņu spēlē, turklāt kopā ar ASV izlasi kļuvis arī par olimpisko un pasaules čempionu.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu