Ceturtdienas horoskops: 31. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Horoskops ceturtdienai, 31. janvārim.

AUNS Iespējams, kāds no tuvinieku loka var palīdzēt tev sakārtot finansiālas dabas jautājumus, dot citus vērtīgus padomus. Šodien vajadzētu būt piesardzīgākam, kārtojot juridiskos jautājumus.

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka lietas virzīsies tev vēlamā gultnē, kaut kas tomēr tavu prātu darīs nemierīgu. Šoreiz nepatīkamās sajūtas, visticamāk, būs maldīgas. Lai uzlabotu omu, pavadi vairāk laika kopā ar otro pusīti.

DVĪŅI Māka sabalansēt savas vēlmes, iegribas ar reālajām iespējām palīdzēs izvairīties no finansiālajiem sarežģījumiem, ļaus smalkāk izplānot nākotnes ieceres. Nav izslēgts, tevi aizraus garīgās lietas.

VĒZIS Esi prātīgāks, uzņemoties jaunus pienākumus, proti, neveicini pārslodžu iespējas. Tās ātri vien var nelabvēlīgi sākt izpausties veselības plānā. Šobrīd jūtīgs var izrādīties kuņģis, zarnu trakts un nervu sistēma.

LAUVA Šodien vari veikt pārrunas ar priekšniecību, izklāstīt tai savas nākotnes ieceres, meklēt finansiālu atbalstu. Savā uzvedībā būsi ļoti pārliecinošs, harismātisks, kas palīdzēs sasniegt kāroto.

JAUNAVA Turēsies pie pārliecības, ka skaļāk par cilvēku runā viņa darbi, nevis sacītais. Strādīguma ziņā tev būs maz konkurentu. Nav izslēgts, ka šobrīd spēsi paveikt daudz vairāk, nekā sākotnēji cerēji.

SVARI Dienas pirmajā pusē vēlēsies darboties vienatnē. Strādājot individuāli, pratīsi veiksmīgi tikt galā ar finansiālajām lietām, grāmatvedību. Pēcpusdienā vari vairāk laika atlicināt sabiedrībai.

SKORPIONS Pacietīgi virzīsies nosprausto mērķu virzienā, enerģiski pārvarot radušos šķēršļus. Dienas otrajā pusē iespējama patīkama atkalredzēšanās, kura uzjundīs senas atmiņas, siltas emocijas.

STRĒLNIEKS Būsi jautrs, sabiedrisks, ap sevi pulcēsi tikpat enerģiskus un dzīvespriecīgus cilvēkus. Šis ir piemērots brīdis, lai iesaistītos radošos projektos, publiski uzstātos, veidotu sadarbību ar masu medijiem.

MEŽĀZIS Būsi uzdevumu augstumos, pratīsi lieliski tikt galā ar šodien plānotajiem darbiem. Saskarsmē ar kolēģiem var rasties domstarpības, tomēr tās neradīs nepārvaramus šķēršļus, lai sastrādātos.

ŪDENSVĪRS Šodien daudz kas var būt atkarīgs no ārējiem apstākļiem, kurus tev ietekmēt nebūs pa spēkam. Lai saglabātu iespējas panākt labus rezultātus, esi attapīgs, centies pēc iespējas ašāk pielāgoties pārmaiņām!

ZIVIS Ja reiz esi ko nolēmis, tad rīkojies, neļauj šaubām iedragāt tavus sasniegumus, radīt nevajadzīgus kavēkļus. Jūtamu atbalstu tavās aktivitātēs var sniegt gan ģimenes locekļi, gan tuvākie līdzgaitnieki

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu