Ronaldu tiekas ar līdzjutēju, kurai nejauši sasitis degunu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/FutbolOnlineTR

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu aizvadītajā nedēļā savainoja kādu Turīnas "Juventus" kluba līdzjutēju, kad ar bumbu nejauši tai trāpīja pa seju, savainojot sievietes degunu un brilles. Atvainošanās rezultātā sieviete tika uzaicināta uz vienības treniņbāzi, kur varēja tikties ar pašu Ronaldu. 

Līdzjutēja, kura atradās tieši aiz vārtiem nepaspēja izvairīties no lidojošās bumbas, kā rezultātā saņēma pamatīgu triecienu pa seju. Negadījumā cieta sievietes brilles, kā arī deguns, kurš tika pamatīgi nobrāzts. Par laimi, stadiona darbinieki nekavējoties sniedza palīdzību cietušajai. 

Pēc atgadījuma sievietes Facebook profilā bija atrodas ieraksts, kurš vēstīja par to, ka viņa gaida ielūgumu uz vakariņām no komandas.

"Ne jau katru dienu ir iespēja saņemt sitienu ar bumbu pa seju, kuru izpildījis Ronaldu. Starp citu, es gaidu ielūgumu uz vakariņām."  

33 gadus vecais Ronaldu atbildēja uz šo ierakstu un uzaicināja cietušo uz Turīnas "Juvenetus" kluba treniņbāzi, kā arī tikties ar pašu futbolistu. Tikšanās laikā portugālis sievietei pasniedza parakstītu "Juventus" komandas kreklu, kā arī abi kopā uzņēma attēlu.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu