Vedot aizturēto uz ekspertīzi, avārijā iekļūst ceļu policijas ekipāža (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts policijas automašīna.
Valsts policijas automašīna. Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien, 30. janvārī, pamatīgi tika sabojāts ceļu policijas operatīvais transports - Rīgas centrā notika avārija, kad likumsargi steidzās darba uzdevumā, bet viņu ceļu aizšķērsoja kāds neuzmanīgs autobraucējs.

Negadījums notika īsi pirms vieniem dienā, vietā, kur Kalpaka bulvāris krustojas ar Krišjāņa Valdemāra ielu. Sadursme uz vairāk nekā stundu paralizēja visu satiksmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Ielas vidū saskrējās divi auto - "Volkswagen" markas spēkrats un policijas patruļmašīna "Opel". Sadursmes rezultātā tika bojāti abi transportlīdzekļi, kas palika stāvot ielas vidū.

"Volkswagen" šoferis norāda, ka braucis pa Kalpaka bulvāri un krustojumā nav pamanījis operatīvo transportu, kas pietuvojies pēkšņi:

"Kad es izdzirdēju, viņi jau bija man blakus. Kad es sāku bremzēt, viņi jau ietriecās manī."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Pats "Volkswagen" šoferis savu vainu notikušajā nenoliedz un saprot, ka visdrīzāk tiks atzīts par avārijas izraisītāju. Avarējušā policijas auto redzams kāds vīrietis manāmā alkohola vai narkotisko vielu apreibumā. Likumsargi viņu veda uz ekspertīzi. Tas arī izskaidro steigu.

Lai likvidētu avārijas sekas un sakoptu brauktuvi uz notikuma vietu atbrauca ugunsdzēsēju ekipāža. Paši policisti plašāk incidentu nekomentē.

Negadījumā cietušo nav.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu