Piektdienas horoskops: 1. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zirgs. Ilustratīvs foto
Zirgs. Ilustratīvs foto Foto: Ieva Lūka/LETA

Horoskops piektdienai, 1. februārim.

AUNS Var rasties nepieciešamība iesaistīties kāda darba izklaides pasākumu organizēšanā vai vadīšanā. Tu lieliski sapratīsies ar apkārtējiem, būsi gaidīts jebkurā kompānijā.

VĒRSIS Kaut arī apkārt var valdīt neliels haoss, steiga, tu visu pratīsi salikt pa plauktiņiem, noorganizēt korektu darbu izpildi. Šis ir atbilstošs brīdis, lai apliecinātu apkārtējiem, uz ko patiesībā esi spējīgs.

DVĪŅI Var rasties iespējas izveidot kontaktus ar ietekmīgiem cilvēkiem, tev tik jābūt drošākam par sevi, jāļauj vaļa sev piemītošajam oratora talantam, humora izjūtai. Dienas izskaņā vēlēsies nedaudz izklaidēties.

VĒZIS Velti uzmanību attiecībām ar kolēģiem, viņu atbalsts šobrīd var būt patiesi nepieciešams. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu veikt finansiālus darījumus, savukārt vakarā esi piesardzīgs, braucot ar auto.

LAUVA Daudz kas būs atkarīgs no tā, vai spēsi punktuāli pildīt sev uzdoto. Šoreiz paviršība vai steiga nekam nederēs. Esi patiesi piesardzīgs, ja tev jāveic ar tieslietām, nekustamo īpašumu saistīti darījumi.

JAUNAVA Labvēlīgas apstākļu sakritības rezultātā var pavīdēt iespējas uzlabot materiālo stāvokli, kā arī paplašināt lietišķo kontaktu loku. Ja nepieciešams, vari risināt ar transportu, loģistiku saistītus jautājumus.

SVARI Šaubu nav, vajadzēs kā nākas papūlēties, lai tiktu galā ar paredzēto darbu apjomu. Tomēr tavai pašaizliedzībai noteikti būs zināmi augļi, proti, sasniegtie rezultāti par sevi neliks vilties.

SKORPIONS Kāds no apkārtējiem var neapzināti pārbaudīt tavu pacietības mēru, tracināt ar saviem nemitīgajiem jautājumiem. Esi savaldīgs, neļauj sakāpinātajām emocijām radīt liekus strīdus.

STRĒLNIEKS Meklēsi iespējas iegūt jaunas zināšanas, uzklausīt citu pieredzi, dalīties savos novērojumos. Šī diena ir piemērota visu veidu pārrunām, debatēm, ar reklāmu, prezentācijām saistītajam.

MEŽĀZIS Esi nedaudz atvērtāks pret novitātēm, necenties tik ļoti stingri turēties pie konservatīvām vērtībām. Saskarsmē ar apkārtējiem vēlams būt nedaudz atvērtākam, biežāk pasmaidīt, pajokot.

ŪDENSVĪRS Svarīgi, lai tu patiesi novērtē tās informācijas svarīgumu, kas nonāks tavās rokās. Šodien ir īstais mirklis, lai apzinātos savus nākotnes plānus, ģenerētu jaunas radošās idejas.

ZIVIS Pieaugs pašpārliecinātība un saskarsmes spējas. Tu mierīgi spēsi risināt pārrunas ar augstākstāvošajiem, pārliecināt līdzgaitniekus, iegūt viņu uzticību. Ārpus darba labprāt veltīsi laiku radošiem vaļaspriekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu