Publiski saplūcas Andris Kivičs un Linda Mūrniece (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen Apollo ziņoja, ka mūziķis Andris Kivičs, kurš aizgāja no ģimenes, lai sāktu attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, veltīja skarbus vārdus aktierim Andrim Bulim, ar ko Liene agrāk tikās, sakot, ka "Bulis licis Lienei dzīvot dubultu dzīvi". Šādi Kiviča paziņojumi nav gājuši pie sirds kādreizējai iekšlietu ministrei un viesnīcas "Hotel Roma" vadītājai Lindai Mūrniecei, izceļoties publiskai vārdu apmaiņai.

Mūrniece dalījās ar Apollo rakstu, norādot: "Tik gļēvi aprunāt citus. Nevīrišķīgi un nožēlojami."

Šāds Mūrnieces paziņojums nav gājis pie sirds pašam Kivičam, kurš veltīja uzņēmējai visai skarbu tekstu: "A kas tev par daļu, vecā intrigante?"

Mūrniece gan tālākās diskusijās ar mūziķi neielaidās, vien daloties ar sev veltīto jautājumu un rakstot: "Cik mīļi!"

Kivičs pie viena ieraksta neapstājās un turpināja veltīt Mūrniecei dažādus apvainojumus, sakot, ka "viņai vajag prasmīgu vīrieti", un viņš sievietei riebies jau 2006. gadā", turklāt "viņa esot taisījusi melnās kampaņas pret dažām par sevi smukākām sievietēm". Mūrniece Kiviča tālākos izteikumus nav komentējusi.

Kā ierasts, Kiviča teikto interneta komentētāji nekavējoties metās pārvērst dažādos jokos, ar kuriem dalījās arī pati Mūrniece.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu