Top 5 aktieri, kuri iemainīja sportu pret filmēšanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dveins Džonsons seriāla “Spēlētāji” pirmizrādē
Dveins Džonsons seriāla “Spēlētāji” pirmizrādē Foto: SCANPIX

Nav noslēpums, ka daudzi aktieri pirms savas profesijas sākuma bija izvēlējušies dažādus lauciņus, kuros darboties. Daudzi top aktieri pirms savas slavas bija izmēģinājuši savas iemaņas sportā, kuras nemaz nebija tik sliktas. Portāls Apollo piedāvā ielūkoties top 5 aktieros, kuri iemainīja sportista karjeru pret aktiera dzīvi. 

1. Arnolds Švarcenegers

Arnolds Švarcenegers
Arnolds Švarcenegers Foto: AP/Scanpix

Filmas "Terminators" leģenda savu sportista karjeru uzsāka 14 gadu vecumā. Katru dienu Švarcenegers pavadīja sporta zālē, kļūstot par īstu spēka vīru. Savas karjeras laikā viņš uzvarējis ir tādos konkursos kā "Mr. Europe" un "Mr. Universe". 

Švarcenegeram aktiera karjera sāka iet uz augšu pēc filmas "Conan the Barbarian". Viņš ir bijis galvenajās lomās vairās zināmās filmās, piemēram, “Terminator”, “Commando”, “Predator” ,kā arī daudzās citās klasiskās 80. un 90. gadu filmās. 

2. Džeisons Stethems

Jason Statham
Jason Statham Foto: AP/Scanpix

Pirms iespaidīgas aktiera karjeras uzsākšanas, Stethems veltīja savu laiku niršanas sporta veidam.Viņa sasniegumi bija iespaidīgi - 12 gadus viņš bija Lielbritānijas niršanas izlases sastāvā, kā arī 1988. gadā piedalījās vasaras olimpiskajās spēlēs Seulā. 

3. Dveins Džonsons

Jau skolas laikos Džonsons bija izteiks sportists. Piedalījās reslinga, skriešanas un amerikāņu futbola sacensībās. Reslingā Džonsons sasniedza visvairāk - WWF un WCW čempions. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It ain’t pretty, no glossy polish or fake camera set ups. It’s hard work or get the f*ck outta my gym. Wrapped our #ProjectRock BEND BOUNDARIES COLLECTION commercial shoot for @underarmour. As with all of our @underarmour spots that’s created by our Seven Bucks advertising company, @sevenbuckscr — I want to disrupt the traditional method of marketing that’s always presented and create something new, different, raw, uncut and directly from my DNA. No fancy gym set ups, no fancy camera tricks and quick cutaways. At the end of the day, it’ll always come down to me putting every single piece of gear to the test personally before I deliver it to you. Real, raw and authentic. As always, THANK YOU for making #ProjectRock, @underarmour’s #1 seller. I’m nice, but when it comes to my business I don’t play nice. Ever. #ProjectRock #UnderArmour #BendBoundariesCollection SPRING 2019

A post shared by therock (@therock) on

4. Žans Klods van Damme 

Žans Klods van Damme
Žans Klods van Damme Foto: Ekrānuzņēmums

Savu sportista karjeru van Damme uzsācis svarceļšanā, kad kļuva par Beļģijas čempionu. Vēlāk viņš arī kļuva par Eiropas čempionu kikboksā un karatē. Panākumi sportā bija arī labs iemesls, lai van Damme uzsāktu karjeru aktiera ādā. Filmās “Bloodsport”, “Universal Soldier”, “Double Impact” viņš ir redzams sporta elementos. 

5. Maiks Taisons

Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais profesionālais bokseris savas karjeras laikā ir filmējies vairāk nekā 50 filmās un televīzijas šovos. Ievērojamākās filmas ir “Scary Movie 5”, “The Hangover”, “Entourage” un citas. Tiesa, gandrīz lielākajā daļā filmu Taisons spēlē sevi. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu