VID noliedz Petravičas teikto, ka viņas vīra uzņēmumā jau veikta pārbaude (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
13.Saeimas deputāte Ramona Petraviča nodod zvērestu jeb svinīgo solījumu 13. Saeimas pirmās sēdes laikā.
13.Saeimas deputāte Ramona Petraviča nodod zvērestu jeb svinīgo solījumu 13. Saeimas pirmās sēdes laikā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts ieņēmumu dienests (VID) noliedz jaunās labklājības ministres Ramonas Petravičas (KPV LV) apgalvoto, ka dienests veicis pārbaudes viņas vīra uzņēmumā un nekādus pārkāpumus tur nav atklājis, šovakar vēstīja TV3 Ziņas.

Ministre trešdien sacīja, ka VID veicis pārbaudi viņas vīra uzņēmumā SIA "Monēta" pirms aptuveni diviem mēnešiem, un runas par tur maksātām aplokšņu algām neesot apstiprinājušās.

Savukārt VID raidījumam norādīja, ka pārbaudes šajā firmā līdz šim nav veicis.

Pirms politiskās karjeras Petraviča sava vīra Aleksandra Petraviča uzņēmumā SIA "Monēta" strādāja par finanšu vadītāju.

Kompānijas pamatdarbība ir mazumtirdzniecība ar pārtikas un primārās nepieciešamības precēm un transporta pakalpojumi. Uzņēmumam ir pieci veikali Saldus novadā.

Jau vēstīts, ka VID ir saņēmis anonīmus ziņojumus par iespējamiem pārkāpumiem nodokļu jomā uzņēmumā SIA "Monēta", kurā finanšu vadītājas amatu ieņem Petraviča, bet uzņēmuma īpašnieks ir viņas vīrs. Pati Petraviča šos pārmetumus kategoriski noraidījusi.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu